Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witamy w Wejherowie
konto usunięte • 2015-06-21, 19:34
Wjeżdżałem do Wejherowa od każdej strony ale nigdy nie widziałem znaku “Witamy w Wejherowie, zacznij jeździć jak tępy c🤬j”. Chyba tylko ja przegapiłem ten znak.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arathnmor 2015-06-22, 16:59 1
Sami mistrzowie kierownicy, a jak wjadą do obcego miasta to zaczyna się problem. A i tak z kulturą na drodze nic nie przebije leasingowców i warszawki.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
4x4offroad 2015-06-22, 17:03
Prometheus_Coprophagus napisał/a:

Nadal na widok rejestracji GWE, GTC i GKW wszyscy gdańszczanie mówią, że wieś przyjechała do miasta uczyć się jeździć?

za GTC prącie ci w pysk.
Zgłoś
xxmortizxx 2015-06-22, 17:13
BKL - Byle Komu Loda
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2015-06-22, 17:21 3
4x4offroad, taka to tczewska kultura? Gratuluję, widzę, że poziom kultury osobistej równy poziomowi kultury na drodze.
Zgłoś
szefooo 2015-06-22, 17:21 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
skrimek 2015-06-22, 17:24 2
Fakt faktem, gdy widzę przed sobą GWE lub GPU wole takiego delikwenta wyprzedzic bo nie wiadomo co mu odjebie
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2015-06-22, 18:03 1
Hahahha, tak, licytujcie się gdzie ludzie gorzej jeżdżą, co za debile, masakra. Coś w stylu "90% ludzi twierdzi, że większość nie potrafi jeździć".
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-22, 18:43
Można sobie żartować z tych tablic, pewnie, trochę to głupkowate, ale można, jednak niech ci na blachach gd czy ga nie wyobrażają sobie, że blacha czyni ich lepszymi kierowcami, bo od takiego samozachwytu już o krok od tragedii na drodze!
Zgłoś
Wujaszek_Adam 2015-06-22, 19:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
padi666 2015-06-22, 19:34 1
HAHAHA ale temat. Kto nie jechał za PGS (Gostyń) ten nie wie co to włóczęga za takim, oprócz jednego gostka (Kuby Giermaziaka), który ratuje honor tego miasta
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem