Wjeżdżałem do Wejherowa od każdej strony ale nigdy nie widziałem znaku “Witamy w Wejherowie, zacznij jeździć jak tępy c🤬j”. Chyba tylko ja przegapiłem ten znak.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GWE - gówno wiejskie europejskie
Nadal na widok rejestracji GWE, GTC i GKW wszyscy gdańszczanie mówią, że wieś przyjechała do miasta uczyć się jeździć?
Coś podobnego mam po wjechaniu do Poznania i Warszawy.
Jestem z Wejherowa. No ? Hejtowac , wy małe zakompleksione ludziki.
konto usunięte
2015-06-22, 16:26
Polecam unikać wszystkich z Podlasia, a szczególnie BGR.
Wszystkie 3-liteorwe tablice to wiocha na drodze.
konto usunięte
2015-06-22, 16:36
Dodajesz tu takie bezsensowne posty po to aby nabić sobie posty bo spamujesz gównem od rana..
konto usunięte
2015-06-22, 16:37
"Jeżeli kogoś śmieszą żarty użytkownika FosterThePeople to najwidoczniej jego mózg zbudowany jest wyłącznie z gówna." tylko cytuję za kimś wcześniej
konto usunięte
2015-06-22, 16:39
Kilka liter i cyfr na kawałku blachy nie zrobi z was kierowców,idioci
WOR - Warzywa, Owoce, Rabarbar.
NEB- Nebraska..
GWE/ GKA - tak to jest jak sie "całe" życie tylko dwie trasy obiera. obora- kościół lub obora- monopolowy, wjedzie Ci taki do miasta nie wie jak się zachować