📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

I takie gry może kupić spokojnie 10-latek, który potem będzie miał koszmary i wizyty u psychologa. Takich gier powinno się zakazać w naszym kraju, lub tak jak wszelkiego rodzaju używki sprzedawać po ukończeniu 18 lat.
@Up a tam gadasz to tak samo oddziałuje na psychike 10 latka jak pójście do domu strachu w wesołym miasteczku

gutol napisał/a:
To może niech rodzic pilnuje swoje dzieci a nie od razu zakazywać wszystko? Zresztą bez okularów VR i tego wszystkiego takie straszne by to nie było...
Chbya mnie nie rozumiesz, To co napisałem wcześniej nie było a propos 10 latków grających w takie gry tylko piłem do twkojego kozakowania. A, że rodzice powinni pilnować w co grają ich dzieci to sprawa oczywista i zgadzam się w 100 %. Tak, że ten.

@LatajacyPancernik
Zakażmy też sprzedaży noży, bo nie daj boże ktoś się jeszcze skaleczy albo co gorsza zabije.
Zakażmy też sprzedaży noży, bo nie daj boże ktoś się jeszcze skaleczy albo co gorsza zabije.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie