👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debile... Zacznie przychodzić częściej, będzie się tam plątał aż kogoś zajebie. Selekcja naturalna
Ruskie od "dawaj łapu" i tak większe harpagany

Ruskie od "dawaj łapu" i tak większe harpagany

W sumie to nie wiem czy ludzie wychowali sobie miśka czy misiek ludzi,

Cytat:
Debile... Zacznie przychodzić częściej, będzie się tam plątał aż kogoś zajebie. Selekcja naturalna
![]()
Ruskie od "dawaj łapu" i tak większe harpagany![]()
A skąd wiesz, może to przyjazny misiek z krainy tęczy?
Gratulacje, następnym daniem teggo miśka jak będzie głodny, będzie właściciel tego domu.
Może i w Polsce by zjadł następnym razem tego człowieka. Ba. Gdziekolwiek indziej też by zjadł. Ale nie w Rosji. O nie, nie. Kraina piękna tam jest. Ciekawi mnie kiedy trafi w me oczy film jak Ruski piją wódkę z niedźwiedziami z pokali.
W Polsce ludzie maja psy, czy koty, a w rosji mieszka się z niedźwiedziami.

Niby wiadomo że niedźwiedzie są wielkie, ale dopiero przy tak bliskim porównaniu z człowiekiem to lepiej widać Jedno celne trafienie taką łapą i pewnie można jelita do kieszeni chować.
Ciekawe czy ktoś nagra jak im się skończy żarcie i to oni staną się jedynym pożywieniem w okolicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie