Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Wizyta w domu rozpusty
konto usunięte • 2014-09-19, 8:19
Ostatnio odwiedziłem burdel i zaprosiłem do swojego pokoju ładna blondynkę, z średnim biustem w wieku ok. 22 lat. Dziewczyna była niczego sobie, chociaż zamiast od razu zabrać się do dzieła nie bardzo wiedziała, co ma robić i krzątała się po pomieszczeniu jakby chciała powycierać kurze albo ugotować mi obiad – c🤬j wie. Wiec żeby dodać jej trochę odwagi rzuciłem: „Może byś się zabrała do roboty??” Na co ona odparła najśmieszniejszą rzecz, jaką kiedykolwiek słyszałem: „Ty nie mów do mnie jak do k🤬y!”- odparła. Gdy to usłyszałem z uśmiechem na twarzy wyj🤬em jej z kopa w brzuch. W końcu przyszedłem się r🤬ać a nie oglądać comedy central.
Zgłoś
Antybozia666 2014-09-19, 15:30 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
noterscrut 2014-09-19, 16:27 1
Up, zaczyni może od okazania szacunku dla ojczystego języka!
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 16:37 1
ci co sie chwala ze w burdelu byli sami sobie jaja obcinaja
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 17:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 17:27 2
Daj mi. Zajebię trzy razy w ryło, łapy połamię i będzie spokój. Jednego debila mniej na tym portalu przynajmniej na miesiąc.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 17:33 1
Do tych co mówią, że byłby na urazówce - a może to był jego burdel więc robi co chce? Wszak sam napisał "zaprosiłem DO SWOJEGO POKOJU"

...albo po drugiej stronie jest jakiś Rockefeller który tyle siana zostawia w burdelach, że ma specjalne traktowanie
Zgłoś
szefooo 2014-09-19, 21:35
Zgłoś
aardwolf_ge 2014-09-20, 1:24
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-20, 10:49 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-22, 19:23
Historyjka fejk jak nic...

po pierwsze widziałem ją już gdzieś jakieś 2tyg. temu a po drugie jakbyś tak dał kopa panience to bys wyszedł w towarzystwie panów sanitariuszy trzymających piekny album trumien.
Zgłoś
aardwolf_ge 2014-09-26, 0:21
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem