Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Wizyta w domu rozpusty
konto usunięte • 2014-09-19, 8:19
Ostatnio odwiedziłem burdel i zaprosiłem do swojego pokoju ładna blondynkę, z średnim biustem w wieku ok. 22 lat. Dziewczyna była niczego sobie, chociaż zamiast od razu zabrać się do dzieła nie bardzo wiedziała, co ma robić i krzątała się po pomieszczeniu jakby chciała powycierać kurze albo ugotować mi obiad – c🤬j wie. Wiec żeby dodać jej trochę odwagi rzuciłem: „Może byś się zabrała do roboty??” Na co ona odparła najśmieszniejszą rzecz, jaką kiedykolwiek słyszałem: „Ty nie mów do mnie jak do k🤬y!”- odparła. Gdy to usłyszałem z uśmiechem na twarzy wyj🤬em jej z kopa w brzuch. W końcu przyszedłem się r🤬ać a nie oglądać comedy central.
Zgłoś
stefan szufla 2014-09-19, 8:21 4
Piwo dla Ciebie Niby nie śmieszna historyjka ale jakoś tak dziwnie mnie rozbawiła
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 8:31 12
A potem śniła ci się ryba w galarecie. A gdy obudziłeś się miałeś "rybkę" w garści i galaretę na brzuchu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 8:47 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Magsurf 2014-09-19, 8:55 106
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 9:03 10
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 9:49 3
Zgłoś
El_Vito 2014-09-19, 10:37 28
A dlaczego nie napisałeś, że chwilę po tym, jak kopnąłeś tę biedną dziewczynę, przyszedł wielki tłusty ochroniarz i obił ci ryja, potem zapakował w kakao, a panna postawiła ci kloca na twarz?
Zgłoś
Shaggy93 2014-09-19, 10:39 23
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 10:58 3
Zgłoś
cicik 2014-09-19, 11:03 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 11:47 1
Zgłoś
SKR 2014-09-19, 12:58 23
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 13:36 12
Zgłoś
Ravager 2014-09-19, 15:04 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem