👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co kojarzę, to tesla miała mieć inteligentną elektronikę zabezpieczającą przed debilizmem amerykańców. A jednak tego nie przewidzieli konstruktorzy. Jak znam prawo w USA to oskarży producenta i wygra nowa teslę i odszkodowanie za szkody moralne i psychiczne.
Misiek_KRK napisał/a:
Z tego co kojarzę, to tesla miała mieć inteligentną elektronikę zabezpieczającą przed debilizmem amerykańców. A jednak tego nie przewidzieli konstruktorzy. Jak znam prawo w USA to oskarży producenta i wygra nowa teslę i odszkodowanie za szkody moralne i psychiczne.
Należy się jej, to jak psu buda.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tak się kończy ślepe zaufanie. Założyła, że córki/koleżanki zamknęły drzwi po wyjęciu zakupów. Jako kierowca to powinna mieć oczy wokół głowy dopóki z samochodu nie wysiądzie, ale po co? Każdy cwany tak zakłada, że wszystko będzie spoko i się uda, a nieraz kończy się płaczem i krwią niewinnych osób. Żal czasem pomyśleć sekundę, obejrzeć się i upewnić, no to sio. Dobrze, że ucierpiało tylko auto, a nikomu tymi drzwiami głowy nie zmiażdżyła.
coś było nie tak, tesla z tymi drzwiami ma zabezpieczenie że nie ruszy jak są otwarte, tak samo jak same drzwi mają kilka czujników że jak coś jest pod nimi z boku czy nad to się nie zamkną i nie otworzą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie