👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest problem z montażem gazu w samochodach solidnie wykorzystanych "przestrzennie", jak autobusy czy minivany - nie ma gdzie butli wsadzić
Dlatego do amerykańców dusigrosze ładują zbiorniki pod podwozie, obok kolektora wydechowego i rurki tłumika, albo pod nogi pasażerów w schowki - a potem płaczą na przeglądach

Pany, to nie jest zwykły LPG to je CNG gdzie zbiorniki muszą być duże i pancerne bo niestety CNG nie da sie skroplić i muszą być pod dużym ciśnieniem.
Pozdrawiam nie jestem fachowcem
Pozdrawiam nie jestem fachowcem

Cytat:
W p🤬du z takim filmem co się kończy w połowie.
Tak to jest jak sundajski wrzuca. Chyba odświeżę uBlocka ze skryptami blokującymi wyświetlanie postów określonych użyszkodników, które kiedyś ktoś tu wrzucił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie