Koleś coś przeskrobał, potem nie chciał otworzyć drzwi, to mu wjechali ze strażakami! :p
na końcu "ja ot skasuje" - sk🤬ysyny, psy j🤬e.
wp🤬lają się ludziom na chatę i niszczą dowody w sprawie.
nigdy nie rozumiałem JP 100% ale dla takich szmat nie mam szacunku nawet jako ludzi.
wp🤬lają się ludziom na chatę i niszczą dowody w sprawie.
nigdy nie rozumiałem JP 100% ale dla takich szmat nie mam szacunku nawet jako ludzi.
Co za osioł. Policja po niego przychodzi, a on "proszę odejść od drzwi". Już już odchodzą. Coś cwaniaczek nabroił, a potem udaje głupiego.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
ktoś wie o co chodzi? bo tak z c🤬ja wyciągnięte.
podpis użytkownika
Nieczyste FTW
Zajebisty tytuł filmiku: Napad na mienie... i jeszcze dokładny adres...

Nigdy nie zrozumiem takiego głupiego uporu - po c🤬j się stawiać w momencie jak już cię namierzyli i stoją pod drzwiami? Rozumiem, że jakby był szefem Cosa Nostry i czekał na armię ludzi jadącą już już ciężarowkami, czołgami i śmigłowcami by odgonić policjantów, ale jakiś zwykły leszczyk... Na co on liczył, że powie "proszę odejść od drzwi" a policja pomyśli sobie "no dobra, namierzyliśmy go, zastaliśmy w domu ale nie chciał otworzyć drzwi i się poddać - to zwijamy się z powrotem na komisariat, przegraliśmy, umarzamy sprawę!"???
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Na końcu ktoś podniósł kamerę i powiedział chyba "czekaj ja to skasuje"

Nie wiadomo czy nie za darmo. Patrząc na to co się dzieje w Polsce wszystko jest możliwe. Obecnie jestem bardziej skłonny uwierzyć gościowi od filmiku niż prokuraturze itp. służbom.
mtz napisał/a:
Napewno nie za darmo
![]()
No przecież że NA PEWNO nie za darmo dziadek pewnie też terrorysta (btw. na pewno piszemy oddzielnie)
jakiś stuknięty gościu, dzwoni na policję że policja mu drzwi niszczy
mógł w tym czasie wszystkie fanty gdzieś zakitrać, spuścić w kiblu, zjeść itd.