👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś coś przeskrobał, potem nie chciał otworzyć drzwi, to mu wjechali ze strażakami! :p
Co za osioł. Policja po niego przychodzi, a on "proszę odejść od drzwi". Już już odchodzą. Coś cwaniaczek nabroił, a potem udaje głupiego.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
Zajebisty tytuł filmiku: Napad na mienie... i jeszcze dokładny adres...

Na końcu ktoś podniósł kamerę i powiedział chyba "czekaj ja to skasuje"

Nie wiadomo czy nie za darmo. Patrząc na to co się dzieje w Polsce wszystko jest możliwe. Obecnie jestem bardziej skłonny uwierzyć gościowi od filmiku niż prokuraturze itp. służbom.
mtz napisał/a:
Napewno nie za darmo
![]()
No przecież że NA PEWNO nie za darmo dziadek pewnie też terrorysta (btw. na pewno piszemy oddzielnie)
jakiś stuknięty gościu, dzwoni na policję że policja mu drzwi niszczy
mógł w tym czasie wszystkie fanty gdzieś zakitrać, spuścić w kiblu, zjeść itd.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie