P.S Biegle władasz angielskim (US).

podpis użytkownika
DonVictorioVittutisSpecjalne piwo za materiał własny.
P.S Biegle władasz angielskim (US).

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Miał sporo czasu, żeby podejść i powiedzieć gościowi, żeby uważał, ale lepiej cieszyć się w aucie i nagrywać, bo głupawy filmik jest teraz najważniejszy, k🤬a co za czasy...
Też bym nie zareagował. Mamy takie czasy, że c🤬j wie czy ktoś ci nie wp🤬li za to, że interesujesz się nie swoimi sprawami.
Miał sporo czasu, żeby podejść i powiedzieć gościowi, żeby uważał, ale lepiej cieszyć się w aucie i nagrywać, bo głupawy filmik jest teraz najważniejszy, k🤬a co za czasy...
K🤬a jakby poszedł i ostrzegł, to nie miałbyś się teraz do czego przyp🤬olić... a tak zawsze możesz coś p🤬lnąć bez sensu

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Miał sporo czasu, żeby podejść i powiedzieć gościowi, żeby uważał, ale lepiej cieszyć się w aucie i nagrywać, bo głupawy filmik jest teraz najważniejszy, k🤬a co za czasy...
Jak ktoś jest tak głupi, że zapomina o takich rzeczach jak j🤬y rower na dachu (codziennie go tam pewnie nie wozi), to niech zjada swoją karmę. Jestem w 99% pewien, że dzięki temu nigdy więcej nie popełni takiego błędu.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
KOMENTARZE PISZEMY DO MATERIAŁU, A NIE DO KOMENTARZU. nawiązanie jest nawet spoko. Chcesz podyskutować to wyślij priva.

Mała gównoburza. Rozkmina odpowiadających do komenta @mygyry , w stylu "typek pisał na fazie to ja na trzeźwo zgniotę jego text."
KOMENTARZE PISZEMY DO MATERIAŁU, A NIE DO KOMENTARZU. nawiązanie jest nawet spoko. Chcesz podyskutować to wyślij priva.
Ty mi, k🤬a, nie będziesz mówił co mam robić i jak

Mała gównoburza. Rozkmina odpowiadających do komenta @mygyry , w stylu "typek pisał na fazie to ja na trzeźwo zgniotę jego text."
A kim ty jesteś, żeby wprowadzać jakieś swoje gównowidzimisię na sadolu? Po pierwsze to nie używamy capsa ćwoku
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.