📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Jak nazywa się pojazd napędzany jednym pedałem?
Deskorolka.
Deskorolka.
Brak mi słów dla takich z🤬bów, którzy twierdzą, że skejtpark tylko dla "wybrańców". W sumie nie warto się dalej rozpisywać, bo takie myślenie jest po prostu śmieszne.

Gdzieś dzieciaki się muszą nauczy jeździc żeby mogli w przyszłości by dobrym
KyRy napisał/a:
Ta, z Jatrzębia. Moje miasto, taki fejm.te ostatnie nagranie jest z Jastzębia-Zdroju?

Po to są regulaminy na skateparkach i żaden z was nie ma prawa mówić dla kogo jest skate park. IDIOCI...

Widzę biedę umysłową w komentarzach. Lepiej niech dzieciaki nie wchodzą na beton bo jak widać nie do końca są ogarnięte.

Najlepsze są mamusie, które przyprowadzają 3-4 letnie dzieci na skatepark, żeby sobie połaziły po przeszkodach. Zero mózgu. Poza tym na większości o ile nie na wszystkich parkach można jeździć od 13 roku życia.
Przeczytałem komentarze osób które się zgadzają z tym iż skatepark jest tylko dla starszych dzieciaków, jak również te komentarze które głoszą że skateparki są dla każdego i szczerze powiem że popieram oba poglądy ale z lekkim kompromisem. Dlaczego np. dziecko w wieku ok. 6lat jeździ rowerkiem tuż przy rampie w momencie gdy ktoś się na niej znajduje? Ponieważ nie jest świadome niebezpieczeństwa a rodzice wolą tulić dupę w fotel i oglądać "Trudne Sprawy" niż pilnować dzieciaka. Nie popieram krzyczenia na takie dzieci ale rodzicowi można by mordę obić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie