Według źródła ok. 200 osób protestowało przeciwko wycince lasów, które miały być zastąpione autostradą. No i się wk🤬ili...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:08 jak frajer z badylem leciał na pewniaka i dostał z jakiegoś pniaka hehe
Swoją drogą to zobaczymy na Euro. Jak zaczną Polacy protestować, a ekipy sportowe będą rozganiać Europę w kilkadziesiąt sekund. Też się potrafimy bić. Czy to plus czy minus to nie wiem.
Tam wycinają drzewa i ludzie wychodzą na ulice skandować swoje niezadowolenie. U nas ludzie jedynie żalą się na forach i robią demoty, gdy coś się dzieje złego w państwie.
konto usunięte
2012-04-22, 21:34
Taka policja powinna byc u nas na "meczach"
Jeżeli chodzi o las to się zgodzę. Ale jak jakieś pajace, pikietują bo nie chcą elektrowni atomowej, a nawet wiatrowej, to mam ochotę nasrać im do domów i wręczyć rachunki za prąd, nazbierane przez cały naród.
666s
2012-04-22, 21:55
konto usunięte
2012-04-22, 23:02
Dobra, pobili się i co dalej? Mamy wierzyć, że przez to nie zbudowano tej autostrady, czy jak? Można z szabelką na czołgi, tylko po co?
konto usunięte
2012-04-22, 23:17
Przemoc zawsze rodzi przemoc i z takich zadym wynikają co najwyżej ofiary. Nie mam nic przeciwko protestom - to bardzo ważny element demokracji - ale agresja nie jest rozwiązaniem.
konto usunięte
2012-04-22, 23:53
konto usunięte
2012-04-22, 23:54
Simply napisał/a:
No jak to ?
Jak wytną las będzie tak