📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak porównuję bo są identyczne. W obu sporem jest zapłata za usługę i bynajmniej w moim przypadku nie chodziło o zapłatę za wykonaną odszkodowanie tylko za pracę.

A ja miałem ostatnio majstra co mi łazienkę robił 7,5 tygodnia ,a umówił się że zrobi w max. 1 tydzień.Na okres remont wynajmowałem mieszkanie,więc kosztów było sporo.I jak takiemu chu..wi zapłacić?Więc nie osądzajmy bo nie znamy sprawy dokładnie a jedynie wypowiedź majstra.
@Abraxus
Ładnych parę lat temu, znajomy jako wykonawca szykował do uruchomienia koszerną piekarnię w Warszawie. Wtedy też pierwszy raz na własne oczy widziałem chasyda. Wszystko było pięknie, dopóki trwał remont. Gdy się skończył, Ż__ piekarnię sprzedał i zniknął. Nowy właściciel miał w dupie roszczenia znajomego. I miał słuszność, gdyż całą kwotę zapłacił Ż__owi. Pan z kręconymi baczkami odnalazł się po roku we Wrocławiu. Gdy oddawał należne pieniądze, darł mordę, jakby mu rodzinę do obozu wywozili, a jego okradali z ostatniej szekli. Tak się kończą interesy z narodem wybranym.
Ładnych parę lat temu, znajomy jako wykonawca szykował do uruchomienia koszerną piekarnię w Warszawie. Wtedy też pierwszy raz na własne oczy widziałem chasyda. Wszystko było pięknie, dopóki trwał remont. Gdy się skończył, Ż__ piekarnię sprzedał i zniknął. Nowy właściciel miał w dupie roszczenia znajomego. I miał słuszność, gdyż całą kwotę zapłacił Ż__owi. Pan z kręconymi baczkami odnalazł się po roku we Wrocławiu. Gdy oddawał należne pieniądze, darł mordę, jakby mu rodzinę do obozu wywozili, a jego okradali z ostatniej szekli. Tak się kończą interesy z narodem wybranym.
ale was gosc strolowal
lazienka ewidentnie do rozwalenia bo sobie klient zmienil koncepcje. Sam 2 tyg temu mialem podobna sytuacje, klient chcial sie spotkac w chacie w sprawie roboty ja wchodze do domu i mysle co ten koles moze chciec? meble pomoc wnosic? okazalo sie ze wszystkie kafelki w kuchni,lazience,przedpokoju maja zostac zerwane razem z tapetami w pokojach i panelami. Ja bym nie dotykal tego jeszcze z 10lat ale niektorych stac

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie