📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ściema jak nic, za takie coś jest paragraf i polaczek o tym wie, a pewnie i tak to było do skucia
j-t-t-s1 napisał/a:
Ż__ i Rom muszą utrzymać siebie i rodzinę poza oficjalnym systemem gospodarczym - więc kombinują jedni w kierunku handlu i kupiectwa, drudzy w kierunku sztuki i kuglarstwa.
.

A dla majstra browar...

Owlman napisał/a:
No proszę. Pani Ewa Kurek - antysemitka.
Tak, antysemitka.
Do tego stopnia, ze nawet skrajnie prawicowe z🤬by nie chcą się do niej przyznać.

Z czystym sumieniem można polecić tego Pana, żadna płytka nie odpadła

Jeśli komuś się nie podoba Polska, czy nasze sądy itd to w Izraelu czeka na was ziemia obiecana.
FransFr napisał/a:
Ty chcesz uczciwej i klarownej procedury realizacji roszczeń od firmy ubezpieczeniowej? Równie dobrze możesz iść do kasyna dochodzić praw do swoich niespełnionych ekonomicznych oczekiwań.
Potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Napisałem, że nie chodziło o roszczenie dotyczące ubezpieczenia tylko zapłatę za pracę jaką dla nich wykonałem.
4x4offroad napisał/a:
Jeśli komuś się nie podoba Polska, czy nasze sądy itd to w Izraelu czeka na was ziemia obiecana.
A jak ty twierdzisz, że nasze sądy działają to jesteś sowieckim trollem.
Won z powrotem do Petersburga kreaturo.

Ronaro w 2014 typ podobny do tego Pana tej łazienki przekręcił mnie na ponad 60tys po prostu zapomniał zapłacić dwie ostatnie fv. Teraz przyblize Ci sytuację z sądem, wszystko miałem na papierze zapowiadało się pięknie a życie pokazało że od niezaplaconych fv zapłaciłem podatek dochodowy plus VAT bo w świetle naszego prawa wystawienie fv to jak bym te pieniądze miał wyrok prawomocny na moja korzyść co z tego gość za dwa tygodnie ogłosił upadłość i założył inna firmę z inną nazwą i siedziba no i taka osoba w świetle Polskiego prawa to już nie ten sam Kowalski co wisi ci pieniądze. Do dziś ta sprawa ciągnie się jak smród po kalesonach komornicy z automatu w komputerze sprawdzając dłużnika maja że takich jak ja ma o na peczki i z automatu mam pieczątkę dłużnik niewyplacalny i nawet nikt nie żąda sobie trudu żeby zobaczyć w jakiej willi gość sobie mieszka. Takie są Polskie realia i wierzenia że jak sobie sam nie poradzisz w takiej sprawie to załatwi to za ciebie sąd. Na jego miejscu i tak zrobił za mało butla z gazem żeby pół tej chałupy nie było to nazwał bym sprawiedliwym zachowaniem bo była by i kara i nauczą w jednym. Pozdro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie