Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-12-04, 15:08 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xionc e2rd 2018-12-04, 15:09
Ściema jak nic, za takie coś jest paragraf i polaczek o tym wie, a pewnie i tak to było do skucia
Zgłoś
~DMT 2018-12-04, 15:27 6
j-t-t-s1 napisał/a:

Ż__ i Rom muszą utrzymać siebie i rodzinę poza oficjalnym systemem gospodarczym - więc kombinują jedni w kierunku handlu i kupiectwa, drudzy w kierunku sztuki i kuglarstwa.
.

A dla majstra browar...
Zgłoś
Bolerioza 2018-12-04, 15:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-04, 15:56 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-04, 17:57 4
Zgłoś
ellsworth 2018-12-04, 18:41 3
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-04, 18:53
Zgłoś
kamuha 2018-12-04, 19:18
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-04, 19:21 2
Owlman napisał/a:

No proszę. Pani Ewa Kurek - antysemitka.

Tak, antysemitka.
Do tego stopnia, ze nawet skrajnie prawicowe z🤬by nie chcą się do niej przyznać.

Zgłoś
wytarabaniony 2018-12-04, 19:22 1
Z czystym sumieniem można polecić tego Pana, żadna płytka nie odpadła
Zgłoś
4x4offroad 2018-12-04, 19:36
Jeśli komuś się nie podoba Polska, czy nasze sądy itd to w Izraelu czeka na was ziemia obiecana.
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 7:57
FransFr napisał/a:

Ty chcesz uczciwej i klarownej procedury realizacji roszczeń od firmy ubezpieczeniowej? Równie dobrze możesz iść do kasyna dochodzić praw do swoich niespełnionych ekonomicznych oczekiwań.

Potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Napisałem, że nie chodziło o roszczenie dotyczące ubezpieczenia tylko zapłatę za pracę jaką dla nich wykonałem.

4x4offroad napisał/a:

Jeśli komuś się nie podoba Polska, czy nasze sądy itd to w Izraelu czeka na was ziemia obiecana.

A jak ty twierdzisz, że nasze sądy działają to jesteś sowieckim trollem.
Won z powrotem do Petersburga kreaturo.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-05, 8:55 2
Ronaro w 2014 typ podobny do tego Pana tej łazienki przekręcił mnie na ponad 60tys po prostu zapomniał zapłacić dwie ostatnie fv. Teraz przyblize Ci sytuację z sądem, wszystko miałem na papierze zapowiadało się pięknie a życie pokazało że od niezaplaconych fv zapłaciłem podatek dochodowy plus VAT bo w świetle naszego prawa wystawienie fv to jak bym te pieniądze miał wyrok prawomocny na moja korzyść co z tego gość za dwa tygodnie ogłosił upadłość i założył inna firmę z inną nazwą i siedziba no i taka osoba w świetle Polskiego prawa to już nie ten sam Kowalski co wisi ci pieniądze. Do dziś ta sprawa ciągnie się jak smród po kalesonach komornicy z automatu w komputerze sprawdzając dłużnika maja że takich jak ja ma o na peczki i z automatu mam pieczątkę dłużnik niewyplacalny i nawet nikt nie żąda sobie trudu żeby zobaczyć w jakiej willi gość sobie mieszka. Takie są Polskie realia i wierzenia że jak sobie sam nie poradzisz w takiej sprawie to załatwi to za ciebie sąd. Na jego miejscu i tak zrobił za mało butla z gazem żeby pół tej chałupy nie było to nazwał bym sprawiedliwym zachowaniem bo była by i kara i nauczą w jednym. Pozdro
Zgłoś
kotorminator 2018-12-05, 9:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem