jakubkrk napisał/a:
no k🤬a chameryke odkryłeś
Powinien zmienić nick na Kolumb

Ten co robi blog o USA to pracuje normalnie.Ten Rock to żyje z jutuba.

Nie rozumiem waszego Hejtu na Rocka nie jestem jakimś jego fanem obejrzałem kilka filmików i co, robi to dobrze ludzie chcą go oglądać, to dlaczego nie może na tym zarabiać żal dupę ściska ? A najlepsze są takie pojeby jak autor ściągają Adblocka żeby nie dać mu zarobić ale dalej będzie oglądał jego kanał, dla mnie czysty idiotyzm. Nie podoba się ? To nie oglądaj co za problem. Nosz k🤬a brak słów. Podajcie jeden sensowny argument dlaczego miał by na tym nie zarabiać ?
zes blysnal... adblok powinien byc juz w instalce windowsa standardem...
podpis użytkownika
asg2few
Michster napisał/a:
Nie róbcie z Sadola poradnikowni komputerowej, wyp🤬alać z tym!
c🤬j tam, z sadolem gorsze rzeczy robili, taki sam chłam się zaczyna tutaj robić jak w 3/4 internetu. Ale zaglądam, bo jestem chyba p🤬lniety
podpis użytkownika
Świadomy sen
zarabia na tym? jego k🤬a sprawa. jak dostarcza dobry "kontent" to niech se k🤬a nawet milion złotych na jednym wyświetleniu zarabia.
Trzeba mieć przej🤬e życie, żeby się orientować w tej modzie zwanej "vlogami" i ogarniać wszystkich którzy to nagrywają.
Polaczki nie patrzą na to jako gościa, który robi swoją robote, wychodzi mu to zajebiście, nie można mu zarzucić że gada od rzeczy, czy p🤬li farmazony, ale taki kraj, j🤬e społeczeństwo które musi mieć lepiej niż 'kowalski z sąsiedztwa', żal wam dupe ściska że facet potrafi zarabiać na tym, co lubi robić i wychodzi mu zajebiście? Nie jestem jakimś jego wielkim fanem, ale przesadzacie ostro.

Serio p🤬lona polaczkowatość. Nikt nie mysli o tym żeby sie postarac i miec lepiej, tylko kombinuje jakby tu dojebac drugiemu zeby mial gorzej. Rzygać sie chce.
A co do reklam to wkuriają mnie te wyskakujące gówna, juz dawno zrobilem sobie urlfilter do opery i reklam nie widze nigdzie:p
A co do reklam to wkuriają mnie te wyskakujące gówna, juz dawno zrobilem sobie urlfilter do opery i reklam nie widze nigdzie:p