w sumie jej się nie dziwię, druga gówniara przesadziła i jej się należało
patrzcie patrzcie, jak c🤬je ciągną w galeriach to takie układne a do koleżanek takie złośliwe
To taktyczne ściągnięcie z zaskoczenia przez blondynę jest zajebiste szkoda, że potem kopie jak baba i psuje efekt całego combo.

na ogół nie lubie tych filmików jak sie baby tłuką po ryjach, ale ten bym obejrzał do konca gdyby ich nie rozdzielili ;]

Dobrze zrobiła, tylko te kopniaki trochę takie jakby głaskała trepkami, ale sam pomysł świetny, widać że to planowała po spojrzeniach i krokach w tył.
Bugini, źle użyłeś przecinka! ",szkoda że" miało być.
Pozdrawiam, nie dziękuj
@up
debilu, miało być ", szkoda że"!
Pozdrawiam, nie dziękuj

@up
debilu, miało być ", szkoda że"!
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen

Fajna akcja! Zawsze chciałem coś takiego na żywo zobaczyć a motyla noga łaziłem do męskiego technikum i tylko na sadisticu zaspokajałem swoją ciekawość

yzardil napisał/a:
Fajna akcja! Zawsze chciałem coś takiego na żywo zobaczyć a motyla noga łaziłem do męskiego technikum i tylko na sadisticu zaspokajałem swoją ciekawość
podejrzewam, że nie tylko ciekawość zaspokajałeś