Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
momonon 2015-10-02, 23:39 72
w sumie jej się nie dziwię, druga gówniara przesadziła i jej się należało
Zgłoś
CichaWoda 2015-10-02, 23:40 2
patrzcie patrzcie, jak c🤬je ciągną w galeriach to takie układne a do koleżanek takie złośliwe
Zgłoś
Dzisiaj 2015-10-02, 23:47 1
piwko dla tej pani
Zgłoś
Bugini 2015-10-03, 0:16 153
To taktyczne ściągnięcie z zaskoczenia przez blondynę jest zajebiste szkoda, że potem kopie jak baba i psuje efekt całego combo.
Zgłoś
H................r 2015-10-03, 0:28
k🤬a rambo
Zgłoś
D................v 2015-10-03, 1:07 27
Związałby taką i j🤬
Zgłoś
O................G 2015-10-03, 1:35 1
na ogół nie lubie tych filmików jak sie baby tłuką po ryjach, ale ten bym obejrzał do konca gdyby ich nie rozdzielili ;]
Zgłoś
m................0 2015-10-03, 7:57 2
Dobrze zrobiła, tylko te kopniaki trochę takie jakby głaskała trepkami, ale sam pomysł świetny, widać że to planowała po spojrzeniach i krokach w tył.
Zgłoś
Khorney 2015-10-03, 8:22 21
@Dragonov napisz do Fundacji "Mam marzenie"
Zgłoś
Thunbi 2015-10-03, 9:33 2
Mega kobiecie zachowanie.
Zgłoś
teken 2015-10-03, 9:48
Ale ją taktycznie rozj🤬a

podpis użytkownika

Zgłoś
Hesbollah 2015-10-03, 14:00
Bugini, źle użyłeś przecinka! ",szkoda że" miało być.
Pozdrawiam, nie dziękuj

@up
debilu, miało być ", szkoda że"!

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
y................l 2015-10-03, 15:02 3
Fajna akcja! Zawsze chciałem coś takiego na żywo zobaczyć a motyla noga łaziłem do męskiego technikum i tylko na sadisticu zaspokajałem swoją ciekawość
Zgłoś
t................h 2015-10-03, 21:21 2
yzardil napisał/a:

Fajna akcja! Zawsze chciałem coś takiego na żywo zobaczyć a motyla noga łaziłem do męskiego technikum i tylko na sadisticu zaspokajałem swoją ciekawość

podejrzewam, że nie tylko ciekawość zaspokajałeś
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie