👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A myślał, że w końcu por🤬a... minęło 8 lat, ciekawe, czy coś się zmieniło?

orzechccc napisał/a:
nie rozumie
Normalne tu ostatnio - wrzuci cymbał jakiś film ze swojej prywatnej kolekcji "do walenia konia" coś tam degenerat napisze przy filmiku - a zćpani admini ładują na główną bo po kwasie wszystko jest przepiękne.
Hahaha, dobra akcja
Szkoda że teraz żaden znajomy nie czatuję, niezła beka by była
No ale po coś on tam jednak przyjechał, wiec zapytam.. daliście mu?
@orzechccc, Ja to zrozumiałem tak, że typi podawali się na czacie za jakąś laskę i umówili się na spotkanie z ich nieświadomym niczego kumplem

No ale po coś on tam jednak przyjechał, wiec zapytam.. daliście mu?
@orzechccc, Ja to zrozumiałem tak, że typi podawali się na czacie za jakąś laskę i umówili się na spotkanie z ich nieświadomym niczego kumplem

@Luis
Można pisać przez ch i h ale jak ktoś ma za krótkiego to sobie przedłuża pisząc przez ch.
Można pisać przez ch i h ale jak ktoś ma za krótkiego to sobie przedłuża pisząc przez ch.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie