Ten z pistoletem to c🤬l bez honoru i Puma winna go rozj🤬 na strzępy.
Obserwator_Lodzi napisał/a:
nie chodziło się na strzelnice ciapo? - ElCiapo...
tsugamib0326 napisał/a:
Idź pan w h🤬j z takim strzelaniem
o Eksperci w strzelaniu się znaleźli ;-D pokażcie jak wystrzelacie do takich kotów
PentagramOdDiabła napisał/a:
Ten z pistoletem to c🤬l bez honoru i Puma winna go rozj🤬 na strzępy.
No tak, bo lepiej nic nie robić, tylko dać się takiej pumie up🤬lić. Myśliwy to raczej nie był, bo miał by jakąś bardziej przystosowaną broń do polowań. Dziwi mnie sam fakt, że wcześniej nie zareagował, by odstraszyć sk🤬iela, ewentualnie próbować odstrzelić (chodź wątpię, by się mu to udało).
Extermis napisał/a:
No tak, bo lepiej nic nie robić, tylko dać się takiej pumie up🤬lić. Myśliwy to raczej nie był, bo miał by jakąś bardziej przystosowaną broń do polowań. Dziwi mnie sam fakt, że wcześniej nie zareagował, by odstraszyć sk🤬iela, ewentualnie próbować odstrzelić (chodź wątpię, by się mu to udało).
Nie mogę się zgodzić... Solówka bez sprzętu, na gołe przeszczepy była by uczciwsza poprostu.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Nie mogę się zgodzić... Solówka bez sprzętu, na gołe przeszczepy była by uczciwsza poprostu.
Rękawice bokserskie 10 i niech się nap🤬lają.
Bo najważniejsze żeby telefon trzymać.
Jedną ręką to się dupę podciera a niektórzy i tak rozmazują gówno po plecach.

Jedną ręką to się dupę podciera a niektórzy i tak rozmazują gówno po plecach.
Jak nie lubię zwierząt to akurat tu głupi jest strzelający , już wcześniej powinien strzelić kilka razy W POWIETRZE żeby odstraszyć kotka. On osiągnął ten sam cel ale próbował zabić. I to pewnie samice która blisko miała swoje młode.