Dave Mustaine wkurzony na fana, który pokazywał mu faka. (mieli krótkie problemy techniczne)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rychu to lepiej załatwił. Jak ktoś przychodzi na koncert żeby pokazać artyście fucka to powinien dostać wp🤬l, a paluchy mieć połamane - za chamstwo i za zabieranie miejsca komuś, kto naprawdę lubi wykonawcę.
konto usunięte
2013-06-07, 16:21
wyżywa się na fanach za to, że go z Metallki wyj🤬i. C🤬l.
konto usunięte
2013-06-07, 18:11
phoks napisał/a:
wyżywa się na fanach za to, że go z Metallki wyj🤬i. C🤬l.
w dupie byles gowno widziales

metallica to jeszcze wieksze gowno komercyjne
konto usunięte
2013-06-07, 21:41
Hhahaha

To się Rudy zezłościł. Mało mu do Ryśka papapapejjj

"Wiecie co z nim zrobić"
konto usunięte
2013-06-08, 3:43
Rysiek to ciota.
konto usunięte
2013-06-08, 16:14
Taki cwany, bo przed scena pelno ochroniarzy, zrzedla by minka rudzielcowi jakby na ulicy dostal wp🤬l od tego goscia co go wyzywa...
konto usunięte
2013-06-09, 15:07
Pierdzielicie jak potłuczeni...
koles wyglada jak baba i od pedalow wyzywa
konto usunięte
2013-06-09, 17:22
konto usunięte
2013-06-09, 18:56
@tomazo89 o k🤬a pierwszy raz dychę widzę

a za mustaine'a piwo
konto usunięte
2013-06-09, 18:59
@BongMan zgadzam sie w 99% ponieważ ja popieram takich ludzi którzy chodzą na "koncert" Justina Biebera albo One Direction żeby ich wyśmiać lub obrzucać jakimiś rzeczami, ale orpócz tych wyjątków popieram