Bardziej mi się podobało w ang wersji, spolszczone nie jest już takie fajne

zamiast "ty strzelałeś ty przynieś" powinno być: Znasz prawo Pascala? Kto strzela ten zap🤬la!
Niech mi ktoś wytłumaczy, tak na zdrowy rozsądek, na c🤬j oni się p🤬lili idąc taki kawał, skoro mogli po prostu przywołać jednego z tych wielkich orłów i polecieć do tego wulkanu?
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
Bo film byłby głupi.
Bo film byłby głupi.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
BongMan napisał/a:
Niech mi ktoś wytłumaczy, tak na zdrowy rozsądek, na c🤬j oni się p🤬lili idąc taki kawał, skoro mogli po prostu przywołać jednego z tych wielkich orłów i polecieć do tego wulkanu?
Żeby wszystko było proste jak BongMan

Pan kapitan napisał/a:
Gandalf to stary zbereźnik
Pff, nie tylko on jest starym zbereźnikiem.

BongMan napisał/a:
Przez misclicka postawiłem ci piwo...
A dlatego się p🤬lili, bo oko cały czas patrzyło i gdyby sobie tak poleciał nagle orzeł do mordoru, to wcale by to nie było podejrzane i wcale nazgule by nie zareagowały...

Dałbym piwo ale nie chce mi się spowrotem przewijać w górę. ;D

Hehe właśnie oglądam "Bractwo Pierścienia" i po obejrzeniu sceny "Szybko zmykamy z ulicy ,bo czarny jeździec nas goni" zamierzam zrobić parodię - scena krycia się przed czarnym jeźdcem i mój tekst sprzed 3 lat z kawału domofonowego "okej k🤬a sp🤬alamy".