Taka tam zapowiedz...
Nie bylo bo plakat wykonany przez znajomego.
Pierwszy post więc nie srać żarem!
Do polityki i religii, tak jak tematy przedstawiające Ukraińców w innym świetle niż pro poprawność propagandy euro.pejskiej wymaga i którą na co dzień nas karmi .
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
to już robi się coraz bardziej nudne. Na każdej stronie tylko Putin, Ukraina a dług publiczny nam k🤬a nap🤬la bez przerwy.
podpis użytkownika
7% złagodzi Kiepskich życie
R................v
2014-03-20, 0:34
@MocnyFull
A co mamy k🤬a płakać nad długiem? W końcu to nie nasz, tylko tych sk🤬ysynów od koryta...
P................G
2014-03-20, 9:04
Up
Jak nie nasz ? Nasz k🤬a, sk🤬ysyny go zrobiły, dorobiły się na nim a dług jest nasz.
Co za nieodpowiedzialna logika.
PatrolZG napisał/a:
Up
Jak nie nasz ? Nasz k🤬a, sk🤬ysyny go zrobiły, dorobiły się na nim a dług jest nasz.
Co za nieodpowiedzialna logika.
Ano nie nasz My spłacamy te, które zaciągał gierek. te sk🤬ysyny, o których raczyłeś pomnieć zaciągają już na konto naszych prawnuków
kkndkkndkknd napisał/a:
Ano nie nasz My spłacamy te, które zaciągał gierek. te sk🤬ysyny, o których raczyłeś pomnieć zaciągają już na konto naszych prawnuków
Gierka spłaciliśmy jakieś 2 lata temu, ostatnia rata Japończykom, ale to co jest teraz to już nawet nie jest śmieszne. Oni przewidują każdy budżet z deficytem, życie ponad stan. W normalnej sytuacji kraju to się wiąże z powieszeniem takich ludzi. Rozstrzelanie jest zbyt honorowe.
x................x
2014-03-20, 15:47
ciekaw jestem ile tego gówna jeszcze wrzucicie gimby, kolejna moda, standardowo dostaje się piwa za obraze katoli żydów teraz za ukraine, no i komenty typu tusk to c🤬j i tak dalej
to już jest nudne a portal nie jest już sadystyczny, bo nawet nie można napisać wyp🤬alaj.
i zamknijcie p🤬dy bo to moje drugie konto nowo powstałe, na wcześniejszym byłem aktywny, teraz tylko patrze i nie wierze
Czy dodający pierwszego posta zawsze muszą się tym aż tak pałować?
j................a
2014-03-20, 15:59
zo_Onk napisał/a:
go.
Pierwszy post więc nie srać żarem!
C🤬j mnie to boli, który to post, po co to piszesz? Chcesz współczucia, czy kolegów szukasz ?
"Krym w teraz" ? Hmm...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
P🤬li nas ukraina, krym i inne k🤬iołki. Weź i sp🤬alaj.
J................1
2014-03-20, 18:51
co to za inteligent robił ten obrazek ? przecież przeciętny gimnazjalista wie że tam nie może być "in"...
A................8
2014-03-20, 20:13
Do autora:
WYp🤬alaj gimbo nieuku.
R................R
2014-03-20, 21:12
*captain obvious mode on*
@Japuk1, przeczytaj szybko i na głos te wyrazy, może ich polskie brzmienie było zamysłem autora.