Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:47
mihaueeek 2012-10-24, 13:33 7
Podobno zapłodnienie między gatunkowe nie jest możliwe ale mówimy tu o cyganie a to przecież zwierze.
Zgłoś
Minos 2012-10-25, 7:46 2
psa szkoda:(
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 8:28
@mihaueeek ktoś chyba spał na biologii. To jest jak najbardziej możliwe. Np. taki muł, dziecię konia i oślicy.
Zgłoś
smyndryl 2012-10-25, 9:10
up
Muł jest chyba wyjątkiem, bo w co bardziej wyludnionych obszarach wiejskich ludzio-ludzi juz dawno wyparliby owco-ludzie, kozo-ludzie itp.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 9:29
@smyndryl no właśnie nie wyjątkiem. Jest sporo takich krzyżówek, mają nawet swoją nazwę: bastardy. No ale lepiej napisać, że czegoś nie ma niż użyć google.
smyndryl napisał/a:

owco-ludzie, kozo-ludzie itp.

A o faunach nie słyszałeś?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 9:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
major_th 2012-10-25, 9:42
W Kanadzie funkcjonuje żart:

-Po czym poznać, że do twojego domu włamał się Polak?
-Kosz na śmieci jest pusty a Twój pies jest w ciąży.
Zgłoś
TheViking 2012-10-25, 10:01
Ja bym powiedział, że to rower jest w ciąży a pies zniknął
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 10:12
@kpaxian warto zauważyć,że osoby z zespołem Downa,też mają jeden chromosom więcej.Oczywiście takie zapłodnienie międzygatunkowe nie jest możliwe,ale ja bym się tym nie przejmował na tym forum.Ważne,że dowcip rozwesela gębę,a po Cyganach można się wszystkiego spodziewać.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 21:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem