Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
minusator 2013-05-15, 22:52 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Orlock 2013-05-15, 22:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 23:21
Chopiec cie nie ciasno w jajca w tych dzinsowychy kalesrakach?
Zgłoś
Devilyn 2013-05-15, 23:22
Zgłoś
Orlock 2013-05-15, 23:29
@Devilyn

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 23:46
lux torpedał
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 23:48 1
co to za skakanie? bo koło pogo to nawet nie stało.
pogo to było w 2005 w Jarocinie na Dezerterze gdy barierki powyginane po tłumie latały - na Luxach - sorry nie widziałem . może Cię kiedyś na jakimś festiwalu spotkam pod sceną to Ci pokaże jak wygląda pogo spod znaku 77.
Zgłoś
feranos 2013-05-16, 0:12 1
Zgłoś
Kzylka92 2013-05-16, 0:33
Jakby coś Luxtorpeda dzisiaj w Gliwicach razem z My Riot. Ktoś na piwo?
Zgłoś
Kimo36 2013-05-16, 0:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 1:01
Tłuścioch ledwo nogi wcisnął w te portki, beka
Zgłoś
rusofil 2013-05-16, 1:10 1
O ja jebię, ale ciemnoty, polaczkowatości i gimbusiarni w komentarzach. Aż miło czytać te spiny dzieciarni z palącymi się dupami. No ale czego oczekiwać po słuchaczach takiej "muzyki" jak rap, techno, pop i inne komercyjne gówno...

MrYogusable napisał/a:

Ja się wypowiem w imieniu 3/4 populacji Sadola.
Obrazek

Debile. Debile wszędzie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 3:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 4:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-16, 6:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem