👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chopiec cie nie ciasno w jajca w tych dzinsowychy kalesrakach?

co to za skakanie? bo koło pogo to nawet nie stało.
pogo to było w 2005 w Jarocinie na Dezerterze gdy barierki powyginane po tłumie latały - na Luxach - sorry nie widziałem
. może Cię kiedyś na jakimś festiwalu spotkam pod sceną to Ci pokaże jak wygląda pogo spod znaku 77.
pogo to było w 2005 w Jarocinie na Dezerterze gdy barierki powyginane po tłumie latały - na Luxach - sorry nie widziałem

Jakby coś Luxtorpeda dzisiaj w Gliwicach razem z My Riot. Ktoś na piwo?

O ja jebię, ale ciemnoty, polaczkowatości i gimbusiarni w komentarzach. Aż miło czytać te spiny dzieciarni z palącymi się dupami. No ale czego oczekiwać po słuchaczach takiej "muzyki" jak rap, techno, pop i inne komercyjne gówno...
Debile. Debile wszędzie.
MrYogusable napisał/a:
Ja się wypowiem w imieniu 3/4 populacji Sadola.
Obrazek
Debile. Debile wszędzie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie