👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rusofil napisał/a:
O ja jebię, ale ciemnoty, polaczkowatości i gimbusiarni w komentarzach. Aż miło czytać te spiny dzieciarni z palącymi się dupami. No ale czego oczekiwać po słuchaczach takiej "muzyki" jak rap, techno, pop i inne komercyjne gówno...
Debile. Debile wszędzie.
Bolą Cię te komentarze? Musisz robić fejkowe konta żeby podnieść swoje ego na sadisticu i wyzywać innych? Rap, techno, pop i inne gatunki to komercyjne gówno, ale metal to jest święty i nie wolno go ruszać? Sam wyzywasz, a oczekujesz tolerancji? Sam słucham najczęściej rapu i patrząc po komentarzach w Internecie na jego temat to sam mógłbym się nazwać jego przeciwnikiem, bo osądzanie po kilku jednostkach to szczyt bezradności. A więc rusofilku życzę Ci dozbierania kolekcji warnów i żebyś już kolejny raz nie wrócił

ale czemu on jest taki gruby?
no nie mogę, śmieję się na głos
chociaż po zderzeniu z taką masą może faktycznie to pogo byłoby niezapomniane
KeBuKaJ napisał/a:
Hmmm. Jezu... Zapraszam na Juwenalia to Pokażę ci prawdziwe.
no nie mogę, śmieję się na głos

Ludzie, nie śmiejcie się z niego. On ma glany i słucha metalu. Jeszcze was skopie.
Luxtorpeda to świetny skład. Kocham rocka, darcie ryja itd. nie chodzę w glanach nie robię z siebie brudasa a ta muzyka to moja pasja. Można i wcale nie trzeba robić z siebie pajaca.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie