👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja w tym roku kupiłem w biedrze fajerwerki, 20 strzałów za 11 zł i chyba właśnie to była przyczyna... Zaczęły strzelać, wszystko ładnie, pięknie, do czasu aż coś się zje*ało i w boki strzelało, no i niestety trafiło w zadek jakąś panią. Na szczęście nic jej się nie stało, tylko mnie od ciu*i powyzywała

Dołączam się do prośby aktualizacji zdjęć z własnych uszkodzeń

Achtung88 - bardzo ładne, gratuluję! Powiedz proszę, jeśli nie tajemnica - z czego robisz te piękne migoczące gwiazdki? Kolejne warstwy po prostu? I co błyska - magnez?

od 10 lat uczę się o tym, przez kilka lat praktykowałem. wypadek był kwestią zaniedbania, i dopuszczenia do kontaktu osób drugich do warsztatu, wnioski wyciągnąłem, skończyłem z tym bodaj w 2007. maj. w tym roku z pewnych względów, mając parę dni, i nieoczekiwany prezent w formie odczynników, zrobiłem kilka SMów, szelek, rakiet, dupereli, ale tym już się zajmuję. nie przejmuję się również nalotem, bo nikt mi niczego nie udowodni, krzywda nikomu się nie stała, nikt się nie poskarży, bo nawet śmieci pozbierałem. wszystko poszło w niebo
pirotechnicy to artyści, nie terroryści.

pirotechnicy to artyści, nie terroryści.

jedni kupują, jedni nie. ja robię.
bida to bida, ale własne.
haha wszysto
bida to bida, ale własne.
haha wszysto

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie