👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

poprawiłem. uploader z YT nie chciał zaciągnąć więc wrzuciłem z dysku.
Fajnie fajnie tylko błagam Cie ostrożnie z tym bo łapy pourywa.. tak to jest z tymi samoróbkami
Albo nie uważaj będzie materiał na harda wiesz ile tam się piw dostaje za własny materiał chłoooopie

Albo nie uważaj będzie materiał na harda wiesz ile tam się piw dostaje za własny materiał chłoooopie

@up
ziomuś spóźniłeś się, już na harda się załapałem. link w podpisie.
ziomuś spóźniłeś się, już na harda się załapałem. link w podpisie.

coś kiepsko u Ciebie na wiosce jak tylko Ty strzelałeś i to jeszcze samoróbki

Achtung, chłopaki mają rację. Lepiej się nie chwalić tym tylko robić dla własnej przyjemności... Zaraz 997 zrobią z Ciebie drugiego Brunona

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie