Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antoni79 2024-11-19, 16:41
Normalne. Robi z much pająki.
Zgłoś
turor 2024-11-19, 16:59 1
Zawsze tak chciałem zrobić nad ranem, jedno skrzydełko, drugie, potem noga za nogą, potem bym puścił, żeby się męczyła tak samo jak ja
Zgłoś
Antoni79 2024-11-19, 17:03
Kiedy my byli maluchy
Robili my z muchy wybuchy
Kładli my muchy na blachy
I mieli radochy po pachy
Zgłoś
Sawix 2024-11-19, 19:46
Miałem tą roślinkę , tylko w chacie much nie było i musiałem sam żarcie kombinować
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2024-11-19, 20:54
Też mi sadyzm?
Wybierz się na sarny to jest frajda
Zgłoś
WKND 2024-11-19, 22:31 1
Nadal czekamy na wersję afrykańską. Podciąć murzynowi ścięgna Achillesa na obszarze pełnym krokodyli. Takiej kary za kradzież kury jeszcze nie widziałem.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
voodoo_16 2024-11-19, 22:54 1
"jak za mocne to na harda" - ktoś tu z naszej klasy przyjechal
Zgłoś
w................c 2024-11-20, 2:38
a to muchi tera na zime nie odlatujo?
Zgłoś
Clistwood 2024-11-20, 6:51 1
kto tak robił muchom?
Dzieciakom swoim opowiadałem, że miałem zajawkę na łapanie dużych much u babci w jedne wakacje i przywiązywanie do nich nitki około 1 metra- więcej nie były w stanie udźwignąć jak leciały, i paradowania z nimi po pokoju. Takie wyprowadzanie much y na spacer. Ja lat około 10 kreatywnie spędzający wakacje na wsi 35 lat temu. To były czasy
Zgłoś