📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
Zawsze tak chciałem zrobić nad ranem, jedno skrzydełko, drugie, potem noga za nogą, potem bym puścił, żeby się męczyła tak samo jak ja
Kiedy my byli maluchy
Robili my z muchy wybuchy
Kładli my muchy na blachy
I mieli radochy po pachy
Robili my z muchy wybuchy
Kładli my muchy na blachy
I mieli radochy po pachy
Miałem tą roślinkę , tylko w chacie much nie było i musiałem sam żarcie kombinować
kto tak robił muchom?
Dzieciakom swoim opowiadałem, że miałem zajawkę na łapanie dużych much u babci w jedne wakacje i przywiązywanie do nich nitki około 1 metra- więcej nie były w stanie udźwignąć jak leciały, i paradowania z nimi po pokoju. Takie wyprowadzanie much y na spacer. Ja lat około 10 kreatywnie spędzający wakacje na wsi 35 lat temu. To były czasy
Dzieciakom swoim opowiadałem, że miałem zajawkę na łapanie dużych much u babci w jedne wakacje i przywiązywanie do nich nitki około 1 metra- więcej nie były w stanie udźwignąć jak leciały, i paradowania z nimi po pokoju. Takie wyprowadzanie much y na spacer. Ja lat około 10 kreatywnie spędzający wakacje na wsi 35 lat temu. To były czasy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie