Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lassard 2024-12-31, 18:00
Walka o masło z promocji.
Zgłoś
vladkruk 2024-12-31, 18:21 2
takamahi napisał/a:

Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to p🤬da nie facet. A p🤬da która jeszcze kobietę atakuje, to p🤬da bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.

Z jakiej racji mam znosić że ktoś chce mnie pobić? Co ty w ogóle piszesz gościu. Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne, tak samo jak nie dopuszczalnym jest atak na każdego innego człowieka, mówię o obronie i o ponoszeniu konsekwencji swoich czynów. Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa, ale na coś takiego nie por🤬asz, ojj nie por🤬asz...
Zgłoś
Bonkojad 2024-12-31, 18:56
Wampay napisał/a:

Dobrze gazem go, za chwilę o Jezu,Jezu bo typ się broni. Równouprawnienie

Tylko że kobieta. Gdy gazem psikła. To była na przeciwko jego. A on ją kopnął gdy ona go nie widziała w plecy.
Zgłoś
takamahi 2024-12-31, 19:15
vladkruk napisał/a:

Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne

a w tym wątku głównie o tym mowa, bo kobieta została zaatakowana.

vladkruk napisał/a:

Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa,

Naprawdę kobieta jest w stanie tobą pomiatać? Nie potrafisz przeciwdziałać jej atakowi bez bicia jej? Żal mi ciebie dzieciaku.

vladkruk napisał/a:

nie por🤬asz, ojj nie por🤬asz...

Rozbawiłeś mnie tym argumentem braci prawiczków od lat jestem w szczęśliwym związku małżeńskim z zajebistą kobietą, r🤬anie mam "na zawołanie", także w złą stronę skierowałeś te teksty.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
jjzz26 2024-12-31, 20:23 1
takamahi napisał/a:

Jak czytam wypowiedzi ludzi takich jak ty to uświadczam się w przekonaniu że ludzi normalnych w społeczeństwie jest coraz mniej. Kiedyś uderzenie kobiety było nie do pomyślenia, nawet jak baba się rzucała z łapami, facet bez problemu jest w stanie albo to znieść, albo ataku uniknąć. A ty tu jeszcze popierasz atak na kobietę i to k🤬a od tyłu, kiedy ona tego nie widzi. Ja p🤬lę, szkoda słów.
Następny damski bokser, koleś, facet który nie jest w stanie znieść ataku kobiety, uniknąć go, lub baby po prostu zablokować i poczekać aż ochłonie, to p🤬da nie facet. A p🤬da która jeszcze kobietę atakuje, to p🤬da bez zasad, ostatni syf na ziemi i takich powinno się utylizować bo trzymanie tego gówna w pierdlu jest zbyt drogie.

Sklej p🤬de damski podnóżku. To że ciebie wychowano na chłopca do bicie nie znaczy że każdy jest taką sp🤬oliną bez godności.

[ Dodano: 2024-12-31, 20:25 ]
Bonkojad napisał/a:

Tylko że kobieta. Gdy gazem psikła. To była na przeciwko jego. A on ją kopnął gdy ona go nie widziała w plecy.

I to ma być niby okoliczność łagodząca że ktoś cię gazem zaatakuje stojąc na przeciwko (jakby dało się inaczej).
Damskie podnóżki nie dość że sami lubią być r🤬ani to jeszcze r🤬ają logikę.

[ Dodano: 2024-12-31, 20:32 ]
vladkruk napisał/a:

Z jakiej racji mam znosić że ktoś chce mnie pobić? Co ty w ogóle piszesz gościu. Nie mówię o atakowaniu kobiety, bo to nie dopuszczalne, tak samo jak nie dopuszczalnym jest atak na każdego innego człowieka, mówię o obronie i o ponoszeniu konsekwencji swoich czynów. Jeśli lubisz być pomiatany to twoja sprawa, ale na coś takiego nie por🤬asz, ojj nie por🤬asz...

Typ jest taką sp🤬0liną że musiał podpisywać cyrograf na wyłączność by móc r🤬ać coś czego nikt inny najwyraźniej nie chciał.
W sumie się nie dziwię że jego strategia polega na służalczej postawie.
Właśnie przez takie podnóżki mamy w Polsce tak dyskryminujące mężczyzn prawo jakie mamy.
Zgłoś
ponuryklecha78 2024-12-31, 20:42
i bardzo k🤬a dobrze
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-31, 21:30 1
@takamahi: Jadą z tobą jak z tanią k🤬ą, ale widzę, że dzielnie walczysz
Powodzenia białorycerzu, może zar🤬asz. W końcu starej zaimponowałeś
Zgłoś
takamahi 2024-12-31, 21:47
jjzz26 napisał/a:

Sklej p🤬de damski podnóżku. To że ciebie wychowano na chłopca do bicie nie znaczy że każdy jest taką sp🤬oliną bez godności.

Ty nawet nie rozumiesz znaczenia słowa godność, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a tym bardziej wyciągać wniosków z tego co przeczytałeś, to że nie czytasz całości dyskusji to już zupełnie pomijam, nazwałbym cię idiotą, ale nie będę ci prawił komplementów, h🤬jowego nowego roku i czarny k🤬s ci w dupę, po same migdałki z🤬bie.

Bul_od_bytu napisał/a:

Jadą z tobą jak z tanią k🤬ą

Raczej pokazują swoje mielizny umysłowe, brak zasad i ogólne zezwierzęcenie, ale co ja ci będę tłumaczył, i tak nie zatrybisz.

Co wy macie z tym r🤬aniem, serio tyle tu prawiczków, stulejarzy?

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-02, 11:30
[quote="takamahi" propagowano właśnie wzorzec że kobiety to nawet kwiatkiem się nie bije. Ale to trzeba chcieć wiedzę przyswajać i umieć czytać.

ty jesteś jakiś upośledzony czy co? to że zasłaniasz oczy i czegoś nie widzisz, nie znaczy, że to się nie dzieje, w latach 90 mieszkałem w bloku, na palcach jednej ręki policzyłbym chłopów z trzech bloków którzy nie podniesli ręki na żonę, to czego uczono nas to zupełnie inna historia niż to co robiło pokolenie przed nami, jesteś jak bogate z🤬by co to uważają, że wszyscy ludzie z nizin społecznych to lenie i nieroby, co za udup
Zgłoś