I cyk, przymusowa relokacja, wiadomo gdzie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
I ruszył w drogę do Polski, Donald wzywa.
I to jest protest przeciwko korporacjom paliwowym a nie tam jakieś przyklejanie się do drogi
gumofilec napisał/a:
I to jest protest przeciwko korporacjom paliwowym a nie tam jakieś przyklejanie się do drogi
Większość stacji w Polsce to franczyza, nie wiem czy ktoś poza Orlenem prowadzi tu swoją sieć. Na pewno nie robi tego BP.
J🤬a małpa wyszła z buszu i pokazuje czego się nauczył z innymi małpami. Ha tfu na osmolony ryj.
No i c🤬j. Nikt nie będzie jeździł bo książe nie dostał mercedesa i willi
Nie dziwię się że tak zrobił. Włosi to okropni rasiści. Nawet nie o kolor skóry tu chodzi
Ciekawe, jaki wyrok bym dostał, gdybym tego czarnego c🤬ja rozjechał autem.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
I takich inżynierów potrzebuje Europa zrobią to k🤬y porządek bardzo szybko doprowadzę do takiego stanu jak ich kraje gdzie ludzie srają na ulicy
Gdyby to był typ ze STOPOIL to bym powiedział że ma jaja, bo dla idei zrobił numer za który pójdzie siedzieć na wiele lat. Debil, ale z jajami.
Tak to tylko przejaw zwykłej, prymitywnej głupoty.
@wioletkak jeśli piszesz na poważnie, i przeszkadza ci rasizm we Włoszech, to po prostu tam nie jedź. Palenie im stacji benzynowych nic nie zmieni we Włochach, natomiast zmieni życie podpalaczy.
Juzwa napisał/a:
Ciekawe, jaki wyrok bym dostał, gdybym tego czarnego c🤬ja rozjechał autem.
Order Uśmiechu i wdzięczność Narodu.