jeżeli uważasz że Fragomeni to kelner to gratuluje wiedzy o tym sporcie!!! nie znasz się to nie wypowiadaj swoich marnych osądów
jak by ci ten "kelner" wy***eł to byś mu cała wypłatę na napiwek oddał dentysta oczywiście
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane

podpis użytkownika
cyrkownia.pl - pojechane fotki z nk
kz7.pl - dupeczki półnagie

dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane

dziubson napisał/a:
jeżeli uważasz że Fragomeni to kelner to gratuluje wiedzy o tym sporcie!!! nie znasz się to nie wypowiadaj swoich marnych osądów
to był najstaranniej wyselekcjonowany mistrz świata z wszystkich mistrzów świata wszystkich organizacji moim zdaniem.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
nie wyj🤬by mi, bo ja się nie boksuję. Taka jest moja opinia.
Wiecznie jeden argument "to zawalcz z nim" "powiedz mu to w twarz" "jakbys się z nim bił to by cie zabił". Słaby mistrz to był i tyle, dostal najsłabszego z wszystkich federacji.
Wiecznie jeden argument "to zawalcz z nim" "powiedz mu to w twarz" "jakbys się z nim bił to by cie zabił". Słaby mistrz to był i tyle, dostal najsłabszego z wszystkich federacji.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Conscribo a oglądałeś jego walkę z Erdeiem?? haye w takim razie to też kelner w końcu frago miał go na deskach. może najsłabszy ze wszystkich mistrzów, ale stary do kelnera porównać się go nie da.

obywdwaj to byli mistrzowie tej federacji... ale wygrał lepszy... dobry ma ten lewy prosty... ale gdyby nie przycisnął go w narożniku to .......................... zaj🤬by go gdzie indziej...