Szkolili ich ci spod polskiej biedry?
Ja p🤬lę...
Rozumiem, że czasem może być trudno kogoś obezwładnić jak nie chce się zrobić krzywdy, ale tych ciuli było sześciu...
Burn! Loot! Murder!
Ja p🤬lę...
Rozumiem, że czasem może być trudno kogoś obezwładnić jak nie chce się zrobić krzywdy, ale tych ciuli było sześciu...

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Ja p🤬lę...
Siedmiu...
Chyba europejscy policjanci powinni mieć szkolenia w usa a może wystwczy zmiana prawa
Patrząc na takie interwencje Europejskich policmajstrów, przychodzi na myśl pytanie:Po jasny c🤬j oni w ogóle biorą się za jakąkolwiek interwencje jak prawie zawsze finał jest taki sam....tylko pośmiewisko z siebie robią.Dzięki poj🤬emu prawu dzieje się cyrk na kółkach.
żmij napisał/a:
Ja p🤬lę...
A mogli strzelać do tej niebieskiej Pandy.
specjal01 napisał/a:
A mogli strzelać do tej niebieskiej Pandy.
Nie są tacy głupi.
Dobrze wiedzą, że pandy obejmuje ścisła ochrona gatunkowa

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!