Wyobraźcie sobie ... Jadę do klienta i pytam o drogę, a tu taka sytuacja. Słomniki, okolice Krakowa. Tak jak obiecałem wrzucam
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
Wyobraźcie sobie ... Jadę do klienta i pytam o drogę, a tu taka sytuacja. Słomniki, okolice Krakowa. Tak jak obiecałem wrzucam
Czyli wg tego pana burmistrz na rzucić wszystko i robić bociana, bo ten sobie gdzieś tam wylądował?
Edit: gonić
Edit: gonić
"Marsz Boniek kochany, w Polsce rosną bociany!"
Pytałeś o drogę ? A nie łatwiej było wpisać adres w google maps, w telefonie, którym to nagrałeś ?
No chyba że to nagrywane kamera, a ty nadal w epoce telefonu stacjonarnego.
Dożyliśmy czasów w których będziemy gonić bociany? Co będzie następne? Wróble?
Zenonn napisał/a:
Pytałeś o drogę ? A nie łatwiej było wpisać adres w google maps, w telefonie, którym to nagrałeś ?
Coś Ty. Przecież słyszysz, że u niego przez nieudolnego burmistrza, prąd tylko w ratuszu jest, słupów elektrycznych brak (bocian musi gniazdować na dachach aut), a telefon to tylko w formie budki telefonicznej - na kartę z "impulsami".
Pracuję w miejscu w którym mieszkańcy gminy dzwonią ze swoim problemami między innymi z rannymi ptakami itp. . Ostatnio zgłosili że w miejskim parku ptak się topi - była to czapla siwa... Innym razem facet zgłosił że mewa wylądowała na balkonie i dziwnie się mu przygląda. Ludzie dzwonią z takimi rzeczami żę już bym mógł książkę napisać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie