Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Włożyła córeczkę do pralki, noworodek zmarł
konto usunięte • 2010-11-08, 9:21
Cytat:

Będąca pod wpływem narkotyków 26-lenia Lyndsey Fiddler z Oklahomy (USA) razem ze stertą brudnych ubrań, włożyła do pralki swoją dziesięciodniową córeczkę Maggie May, a następnie położyła się spać. Noworodek nie przeżył - podaje serwis thesun.co.uk.

Przerażającego odkrycia w pralce dokonała ciotka, która słysząc dziwne odgłosy dochodzące z urządzenia otworzyła je.

Kiedy Fiddler zadzwoniła na pogotowie, operator usłyszał, jak próbowała ona obwiniać o tragedię ciotkę. 26-latka krzyczała: "Ja nie zabiłam dziecka, to ty zrobiłaś". Benjamin Trammel, konkubent kobiety powiedział, że w głębi serca nie wierzy, iż Lyndsey mogłaby zrobić coś takiego ich małej córeczce.

Sanitariusz John Houser, który walczył jeszcze o życie dziecka wyznał z przerażeniem: "Ja nawet nie wiem, jak tę sytuację opisać".

Rodzina Fidler, kiedy wyszło na jaw, iż podczas ciąży kobieta została aresztowana za posiadanie narkotyków, próbowała ją pozbawić praw rodzicielskich. Próba okazała się jednak bezskuteczna.

Matka trójki dzieci – podejrzana o stosowanie metamfetaminy - została oskarżona o nieumyślne spowodowanie śmierci. Jej dwaj synowie w wieku trzech i czterech lat zostali już kobiecie odebrani i skierowani do placówki opiekuńczej.

Source
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2010-11-08, 14:02
Nie trzeba patrzeć w źróbło żeby odgadnąć kolor skóry tej błyskotliwej i bardzo inteligentnej młodej damy...
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-08, 15:44
No oczywiście że nie bo kolor jej skóry to biały.

Źródło źródła
Zgłoś
zaqqi 2010-11-08, 17:42
wsadzę ci głowę do pralki ...
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-08, 18:03 2
Cytat:

Zabiła córkę. Nie chciała, by była seks niewolnicą

Prokuratorzy z Illinois (stan w USA) badają sprawę 43-letniej Marci M Webber, która zabiła swoją czteroletnią córkę, ponieważ bała się, że dziewczynka zostanie zgw🤬cona i sprzedana przez internet jako seks niewolnica - podaje serwis news.com.au.

Magdalene została znaleziona martwa przez swoją nastoletnią siostrę wewnątrz domu ich babci, gdzie ofiara i jej matka przebywały z odwiedzinami. Natychmiast wezwano policjantów.

Funkcjonariusze znaleźli ciało dziecka leżące w wannie, nad którą widniał napis: "Boże miłosierdzie". Został on napisany krwią dziecka. Jak ustalili śledczy, kobieta, będąca pod wpływem narkotyków, podcięła swojemu dziecku gardło 10-centymetrowym nożem.

Prokuratorzy już zapowiedzieli, iż kobieta wkrótce zostanie przebadana psychiatrycznie.

wiadomosci.onet.pl/swiat/zabila-corke-nie-chciala-by-byla-seks-niewoln...

Też spoko mama
Zgłoś
Gszysztow 2010-11-08, 18:56 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-11-08, 19:20 1
przepraszam bardzo ostatnio nikt nic we mnie nie wkładał ! >_>
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-08, 19:24
Złowroga Pralka !, czujesz się niechciany?
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-11-08, 19:45
Linekk napisał/a:

Złowroga Pralka !, czujesz się niechciany?

nie nie bardzo denaturatku .
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-08, 19:51 5
Zgłoś
Darioo92 2010-11-08, 20:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-08, 23:18
Gszysztow napisał/a:

Póki będzie bydło, póty będzie płot.

Po to ten płot zwany prawem istnieje. Kto ten przeskoczy, to baran wytłucze sobie drogę, a kto żmija ten się przeciśnie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-15, 0:32
brak słów na to co się stało, choć z drugiej strony jak byłaj na takiej fazie to sie nie dziwie...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem