Jakby tam motopiździec jakiś chociażby przejeżdżał... Zawsze jak są potrzebni to ich k🤬a mać nie ma!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Bawi mnie dużo komentarzy, typu ustawione. Ale to jest ewidetnie ustawione. A wiecie czemu? Bo macie to z dzwiękiem i to dosyć wyraźnym.
Nowy sposób na wnuczka. XD
Gleba była epicka, noo prawie jak Adam Małysz na małej skoczni
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Gleba była epicka, noo prawie jak Adam Małysz na małej skoczni

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
I c🤬j raz dwa trzy poscik i sie poszpanuje przed dupami ze mam socjal konszachty ;]

laska - mosquito napisał/a:
Bawi mnie dużo komentarzy, typu ustawione. Ale to jest ewidetnie ustawione. A wiecie czemu? Bo macie to z dzwiękiem i to dosyć wyraźnym.
No tak. Jak jest dźwięk, to ustawka. Logika nastolatka spędzającego czas w głównej mierze siedząc przy kompie.
to jest Ross Smith a jego babcia ma prawie 100 lat oboje odpalaja niezle numery prawie 12 mln ludzi ich obserwuj
Przez to darcie mordy, babka pewnie obudzila sasiadow ma calej ulicy
AlbertoNihilo napisał/a:
No tak. Jak jest dźwięk, to ustawka. Logika nastolatka spędzającego czas w głównej mierze siedząc przy kompie.
Chyba chodzi o to, że poziom dźwięku nie zmienia się zgodnie z odległością.
Wnusio pewnie wie ile w testamencie mu przypadnie jak babka wykituje więc postanowił jej pomóc,aby szybciej zeszła na zawał

juz babcia mu kasy nie da
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...