👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@jatsko
Zapomniałeś dodać:
Głód w Somalii, Koreii Płn. tyfus w Tadżykistanie, zaginięcie Atlantydy, że Harry Potter nie puknął Hermiony, za 3pkt dla Gryfindoru i Darth Vader nie wychowywał syna...
NA STOS Z TUSKIEM... NA STOS
Zapomniałeś dodać:
Głód w Somalii, Koreii Płn. tyfus w Tadżykistanie, zaginięcie Atlantydy, że Harry Potter nie puknął Hermiony, za 3pkt dla Gryfindoru i Darth Vader nie wychowywał syna...
NA STOS Z TUSKIEM... NA STOS

A ja myśle że jak się ma państwo bez dóbr naturalnych które można eksportować i które defakto rząd potrafi wykorzystać to ma się Polskę i nic nikt z tym nie uczyni.

Wolę PR Donka niż żałosny populizm Kaczora - "dajmy najbiedniejszym dodatek drożyźniany! 500 zł! Ludzie nie mają co do garnka włożyć!" Tylko skąd wziąć na to pieniądze? Deficytu nie możemy zwiększyć, więc trzeba komuś zabrać, ale komu? Tym nie, bo będą strajki; tym też nie, bo wyjdą na ulicę. I co w końcu? "Wiecie co, dodatku nie będzie, bo nie mamy kasy w budżecie".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie