Są w Polsce fajne i zadbane loszki akurat robię w akwaparku więc co się naoglądam to moje...sam przez kilka lat miałem taką mężatkę 180cm 90kg duże cycki i dupsko,gęste długie kudły jak szła nie było faceta który za nią by się nie obejrzał.
Baronessa napisał/a:
Mój ziomo. 🫡🤙
Natomiast chyba każdy wie, łącznie z tobą koniochlaście piwniczany, jak jest w prawdziwym życiu, jeżeli chodzi o stosunki damsko-męskie z kobietami, szczególnie w Polsce.
Po 1, w PL praktycznie nie ma fajnych i zadbanych loszek.
Po 2, pOlki są mega roszczeniowe jeżeli chodzi o wymagania. Chciały by bogatego księcia z bajki, a same nie reprezentują praktycznie nic. Po ślubie z pOlką, nawet otyłą , zapomnij o seksie.
Po 3. Seks w katOlickiej pOlsce jest traktowany jak jakieś szatańskie zło.
Stary najzwyczajniej w świecie mi Cię k🤬a szkoda jeżeli nie udało Ci się w Polsce znaleźć ładnej i poukładanej kobiety. Czasami jak czytam tutaj komentarze to naprawdę mam wrażenie, że trafił mi się los na loterii i lepiej sobie o niego dobrze dbać. Nie szukaj szmat na tinderze ziomek bo to droższe niż k🤬a będzie. Wyjdź do parku, zagadaj do jakiejś ładnej kobiety, pojedź sobie na wakacje, wyjdź ze swojej p🤬lonej strefy komfortu, ale poznaj w końcu dupę, bo jest ich od zaj🤬ia w naszym kraju. Te normalne kobiety spędzają czas w kawiarniach, parkach, górach, bibliotekach, a nie k🤬a w klubach i tanich barach. Wyjdź z domu z założeniem, że idziesz poznać fajną laske, a nie z założeniem, że każda jest głupią k🤬ą, to Ci się troszkę oczy otworzą

podpis użytkownika
poker better than life