Alwaro napisał/a:
Taką wodę serwuje się studentom w akademiku
Aj tam studentom, nie róbcie z nich takich biedaków poszkodowanych przez życie.

na c🤬j im woda jak i tak się nie myją
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Biedni ci studenci naprawde tylko czemu robia z siebie takich biedakow jak codziennnie chleja za rodzicow kase i sie bawia wymyslili sobie zycie studenta a maja lepiej niz niejedna rodzina ie pytajcie skad tez to pzrezylem i wiem jak jest
podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Toć to bimberek nie woda a oni to wylewają, to musi być jakiś humanistyczny akademik.

polecam stronke basniowyswiatakademikow (latwo znalezcc w google), zobaczycie czy zwykli studenci maja takie rozowe zycie, powtarzam zwykli, a nie banany ktorym rodzice na starcie funduja mieszkanie na strzezonym osiedlu i bonusowego tysiaka tygodniowo na imprezy
K🤬a tak was czytam i zastanawiam się czy wy nigdy w warszawskim bloku nie mieszkaliście. Nic nadzwyczajnego. Często tak się dzieje jak robią coś z instalacją wodną.
Najechało to do miasta ze wsi i zdziwione.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Najechało to do miasta ze wsi i zdziwione.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Up
Ja czerpakiem do wiadra ze studni wodę pompuje, a internet mam przez przekaz myśli ...
Ja czerpakiem do wiadra ze studni wodę pompuje, a internet mam przez przekaz myśli ...