Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ungubungu 2017-05-26, 20:14 1
Przestaniesz to wrzucać debilu??
Zgłoś
Essent 2017-05-26, 22:51
@up Oho Ktoś ma problem z alkoholem
Zgłoś
ungubungu 2017-05-27, 9:19
@up

Nie nie mam problemu z alko, lubię wypić. Problem mam z idiotami, którzy znajdują jakieś głupie dowc🤬y na jakiejś stronie i zrzynają jeden za drugim nie patrząc co, licząc na wirtualne piwko. A potem człowiek chce spokojnie przy piwku przejrzeć sadola i widzi takie gówno. Jest jakiś sposób na blokowanie takich insektów jak Ratoshi???
Zgłoś
A................3 2017-05-27, 10:41 9
@UP Oczywiście że jest, jesteś na tym portalu tak k🤬a długo, a takich rzeczy nie wiesz, i nie, nie powiem ci gdzie taka opcja jest, sam poszukaj.

Rozumiem zj🤬 Ratoshiego za kopiowanie, ale powiedz mi ty ungubungu kto wtedy będzie wrzucał suchary i inne żarty? Raz wrzuca lepsze, raz gorsze, jeszcze innym zaj🤬e, ale c🤬j przynajmniej coś wrzuca a ty się czepiasz jak byś k🤬a był Bogiem i panem tego portalu.
Zgłoś
R................i 2017-05-28, 11:13 4
Aw3s0m3 napisał/a:

ale c🤬j, przynajmniej coś wrzuca

Mam nadzieję, że po protu zapomniałeś przecinka, a nie mnie obrażasz.
Zgłoś
A................3 2017-05-28, 19:57
@Ratoshi

Niech każdy interpretuje jak mu pasuje.
Zgłoś