podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmalbo to jest fragment jakiegos filmu, albo to absurdalnie głupi fejk albo ja czegos nie rozumiem
pytanie:
kto nagrywa ten film?
Dobrze, że mam szyby w tylnych drzwiach na korbkę.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerJa p🤬lę, jak już zdecydował się wjechać w wodę zamiast w dupę, to trzeba było od razu odsunąć szyby.
Szyby w prądzie działają nawet pod wodą. Drzwi otworzy się po wyrównaniu się ciśnienia wody.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie wiem czy działają, nie wjeżdżałem nigdy pod wodę. O tych pierdołach z czekaniem aż się auto napełni to wie każde dziecko, ja na pewno nie czekałbym jak debil by się tam utopić, tylko próbowałbym się wydostać, a sposobów jest wiele - w tym aucie wypchnąłbym nogami szyberdach, najszybszy i najprostszy sposób. Ogólnie ten filmik to taka demonstracja czego nie należy robić w takiej sytuacji, kto inny napisze, że gówniany fejk, albo ustawka.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerW tym filmie dosłownie gościu sp🤬olił wszystko koncertowo co tylko dało się sp🤬olić. Widać, że nie ma pojęcia co robić wpadając samochodem do wody. Jako nastolatek chłonąłem jak gąbka "pogromców mitów" i był cały odcinek 45 minutowy poświęcony ucieczkom z tonącego samochodu. Pogromcy wyjęli drzwi i z akumulatorem umieścili go pod wodą. Podnośnik szyb działał bez problemu. Sprawdzali też, czy jak przetniesz opony pod wodą to czy da się zaczerpnąć powietrza - bzdura. Generalnie, gdy wpadasz do wody to odpinasz pasy, otwierasz szyby i uciekasz. Gdy szyb nie możesz otworzyć, to rozbijasz szybę młotkiem a jak go nie masz to bierzesz głęboki wdech i czekasz, aż ciśnienie wody na zewnątrz wyrówna się z tym wewnątrz. Wtedy drzwi otwierają się bez problemu. Co do szyberdachu to zależy jak duży jest szyberdach. Są małe szyberdaszki przez które nie wiem, czy 4 letnie dziecko by przeszło a są takie, gdzie pół dachu się uchyla. Ale lepiej wjeżdżając do wody opuścić szyby w dół i przede wszystkim nie wpadać w panikę, jak gość na filmie który dosłownie widać, że nie ma pojęcia, co on robi. Tutaj cały odcinek pogromców. Polecam obejrzeć cały, bo nie dość, że ich humor jest genialny, to ta merytoryczna wiedza może po prostu uratować komuś życie. Wklejam tak, bo film jest zablokowany do osadzania na innych stronach.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTak jestem tym typkiem. Pytanie co zrobisz z tą wiedzą
rozbijasz szybę młotkiem a jak go nie masz to bierzesz głęboki wdech i czekasz, aż ciśnienie wody na zewnątrz wyrówna się z tym wewnątrz. Wtedy drzwi otwierają się bez problemu.