Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Vampirovsky 2016-03-24, 15:50 5
Ty k🤬a tą muzyke dyktafonem nagrywałeś?

podpis użytkownika

open up the safe bitches got a lot to say
Zgłoś
aduss122 2016-03-24, 17:22 18
P🤬dą.
Zgłoś
Hesbollah 2016-03-24, 18:44
Ładne, piwko

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Antidesperate 2016-03-24, 20:08
Za każdym razem myślałem, że statek się wyp🤬oli. Zaskoczyłeś mnie, piwko!
Zgłoś
Joker0607 2016-03-24, 21:23
Zastanawia mnie dlaczego nie wodują statków za pomocą czegoś co wyglądałoby jak winda ?, to chyba zmniejszyłoby ryzyko przewrócenia się statku ?
Zgłoś
Cl0ud 2016-03-25, 3:13
Joker0607 napisał/a:

Zastanawia mnie dlaczego nie wodują statków za pomocą czegoś co wyglądałoby jak winda ?, to chyba zmniejszyłoby ryzyko przewrócenia się statku ?

bo za duże były by koszty budowy samego sprzętu

Praca marzen o ile bedzie plywać na morzu/ocenie a nie bedzie tylko zwykłą atrakcją turystyczną jak inne coś w stylu jak tytanic (chociaż płycej )
Zgłoś
leonfun 2016-03-25, 9:35
Kiedyś w Polsce też się tak wodowało statki i ludzie mieli pracę. Teraz wszystko rozkradzione i sprzedane
Zgłoś