👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całe szczęście, że wszedłem na sadistic i w końcu coś na poziomie! o taki sadistic walczyłem.
PS. Pantilion usuń konto
PS. Pantilion usuń konto
Takie słodkie, że cukrzyca instant. Trzeba zastosować strzał z insuliny prosto w kichę albo doustnie 150 gram mrożonego chlebka w płynie, żeby zbić cukier.
zniwiarz92 napisał/a:
Całe szczęście, że wszedłem na sadistic i w końcu coś na poziomie! o taki sadistic walczyłem.
PS. Pantilion usuń konto
Nie zrobię ci tej przyjemności

Pantilion doceniam poświęcony czas ale chyba zapomniałeś sie przelogować z 5.10.15 bo pomyliłeś target z tą wrzutką
Pantillion, wolałbym nic nie wrzucać niż ten kwejkowy content, weź idz stąd póki grzecznie prosimy, i zabierz ze sobą swoich ziomków (ew. 20 fake kont) którzy dali Ci piwka żeby to coś wyszło z poczekalni
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie