Jako, że ostatnimi czasy można zauważyć wzrost liczby użytkowników z gimnazjum, którzy niestety nie potrafią napisać jednego zdania bez żadnego błędu językowego, o interpunkcji już nie wspomnę, to wrzucam profesora Miodka, może w końcu zapamiętacie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
@furion
Akurat nieumiejętność liczenia, działań typu 2 x 3, to dyskalkulia
. Poza tym, nawet jak ktoś ma dysleksję czy dysortografię, to nie widzę powodu gla którego miałby się tym zasłaniać- z czego jest dumny, że należy do jakiegoś tam procenta ludzi z upośledzonymi umiejętnościami?...
Akurat nieumiejętność liczenia, działań typu 2 x 3, to dyskalkulia
Temat o poprawności językowej i każdy pięć razy sprawdzi swoją wypowiedź, aby się nie ośmieszyć.
jakiej tam ciemnoty, przecież wszystko zależy od kontekstu np. w ogóle wszyscy uczniowie są zdrowi, ten ogół jest w przedziale wiekowym od 15 do 19 roku życia. Zdarzają się uczniowie chorzy, ale wogóle się tym nie przejmują
@up to był przykład, obrońcy ortografii widać nisko upadli jak muszą pisać swoje instrukcje na forach o flakach.
@MaestroRCS
Dysleksja - do tej dziedziny zaliczamy: dyskalkulie, dysgrafie, dysortografie i dysfonie
miałem cholerne zajęcia z pedagogiki na AWFie, które musiałem wykuć na blachę bo uczenie się pojęć nie ima się celu, a nie uczą nas np. jak postępować z danym pacjętem. Więc mi nie wciśniesz że dyskalkulia nie zalicza się do dysleksji
Dysleksja - do tej dziedziny zaliczamy: dyskalkulie, dysgrafie, dysortografie i dysfonie
Dysortografia w internecie? w dobie samopodkreślających się błędów? To się nazywa lenistwo/niedbalstwo gdy ma się problem poprawić podkreślony na czerwono tekst.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie