Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dr_dex 2014-01-09, 23:46 13
To jest ten pok🤬ieniec co chcial/zrzekl sie polskiego obywatelstwa ?

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Venka 2014-01-09, 23:59 112
dr_dex napisał/a:

To jest ten pok🤬ieniec co chcial/zrzekl sie polskiego obywatelstwa ?

I tyle w temacie

podpis użytkownika

Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Zgłoś
Sutowendlin 2014-01-10, 0:14 27
Jest Pan Wojtek, jest piwo. I bedzie zawsze.
Zgłoś
P................z 2014-01-10, 6:20 12
on chyba pomylił standup z biadoleniem starego dewota
Zgłoś
F................k 2014-01-10, 6:37 27
Znowu ten cham i prostak? Jak ja nie znoszę tego debila. A obywatelstwo to on może mieć, ale watykańskie, skoro mówi, że polskie sądy nie powinny mieć prawa sądzić osoby kościelne. Zaślepiony dewot.
Zgłoś
krishna 2014-01-10, 7:20 6
Na sadisticu ostatnio moda na p🤬lących od rzeczy pajaców, dla których nie ma miejsca w Polsce.
Zgłoś
Magik2501 2014-01-10, 7:21 31
Oj boli niektórych pan Wojtek, boli!
Tak samo lewusów boli JKM. Jeżeli nie ma fizycznej możliwości wygrać z kimś na argumenty w dyskusji to musi boleć.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Noriax 2014-01-10, 7:25 11
Wieczny malkontent. Udaje znawcę w każdym temacie, a tak na prawdę p🤬li głupoty, żeby mu się z religią zgadzało.

Pierwsze z brzegu:

Zgłoś
m................8 2014-01-10, 8:14 9
Venka napisał/a:

I tyle w temacie

wystarczy spojrzeć na drugie video i minę - jak Wy to nazywacie "Pana Wojtka" by wiedzieć, że mamy doczynienia z jakimś totalnym pop🤬leńcem.
Zgłoś
mmorka 2014-01-10, 8:23 14
Za Cejrowskiego zawsze piwo. Ojj widzę malkontentów z bólem dupy przybywa.
Czyżby Tusk Vision Network wam kazał Cejrowskiego nie lubić...
Zgłoś
O................L 2014-01-10, 8:35 4
Ja stawiam tego człowieka na równi z Hołownią.
Jestem lewakiem, i nie boli mnie JKM. Bardzo inteligentny człowiek, który ma ogrom wiedzy politycznej i historycznej, i co dziwne w dzisiejszych czasach, większość jego postulatów jest logiczna, i zgodna z prawdą. Pomimo tego, niektóre postulaty są dość... ekstremalne.
A toto? Co to jest? KATOL. Zaślepiony wiarą KATOL. Podejrzewam że w wojnach krzyżowych walczyli tacy jak on, gotowi żeby zabić drugiego bo jest ateistą, czy wierzy Buddę. Kij mu w twarz.
Zgłoś
korinogaro 2014-01-10, 9:02 7
@up Tyle że on nie tylko o wierze mówi. Tak jak JKM ma niektóre pomysły jak na dzisiejsze czasy mocno ekstremalne tak Cejrowski ma również tylko w wymiarze nie ekonomicznym a religijnym niektóre rzeczy ekstremalne.

@venka, w drugim filmie mówi o tym że robi się do paszportów zdjęcia jak przestępcom. To jaką miał minę zrobić żeby wypowiedź podkreślić?

PS. Wolę ludzi którzy są p🤬lnięci na jakimś punkcie ale mają coś ciekawego do powiedzenia na inne tematy niż takich co są albo kompletnie sp*erdoleni albo kompletnie nijacy.
Zgłoś
pylaochos 2014-01-10, 9:41 5
Ja go lubiłem, ale teraz mam podejście neutralne do nie za ten właśnie filmik o siłowni. Nie będę nawet go komentował, wystarczy obejrzeć by się przekonać że ma jakiś totalny ból dópy na jej punkcie.

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
r................i 2014-01-10, 9:46 1
zadnego bolu dupy nie widze po prostu znakomita wiekszośc nie wdaje sie nigdy w dyskusje z wariatami chyba że fani wariata na podobnym poziomie znajda wspólny język
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie