👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zawsze dobrze mówi. Gdyby kandydował na premiera/prezydenta cokolwiek, to głosuję na niego. Może by zrobił cyrk na kółkach, wywrócił wszystko na lewą stronę, i tak podejrzewam że było by lepiej.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Może lepiej, niech on wróci do swojego dotychczasowego zajęcia, bo tej jego pseudo retoryki ciężko się słucha.

@up Pseudoretoryka to pada tutaj jedynie ze strony prowadzących program. Nie chce mi się wymieniać ile błędów retorycznych popełnili.
zniszzył ich i tyle. Jest inteligetniejszy od nich, przynajmniej by rządzil twarda reka, podobnie jak putin, prawdziwy mąż stanu, przywódca a nie to co bronek. Nie planuje samobostwa jak cos

Mimo tego iż jest nawiedzony i w wielu kwestiach się z nim po prostu nie zgadzam to szanuję jego poglądy bo wiem, że on uszanowałby moje - po prostu konkretny człowiek z którym można podyskutować na poziomie.
Najgorsze jest to, że takiemu przeciętnemu odbiorcy Cejrowski wydaje się być dziwakiem, a to co mówi herezją. Ten gość po prostu nie stosuje się do tzw. poprawności politycznej i mówi to co myśli, a ceną tego jest to, że TVNowskie reportery robią z niego dziwaka. Widzieliście jak prostowali na samym końcu, żeby ich tam przypadkiem pion polityczny w ich stacji nie skarcił. Bardzo lubię jego programy i wypowiedzi bo to jest jedyna z niewielu szans, kiedy mogę się zrelaksować i nie myśleć podwójnie, doszukiwać się któregoś tam dna i kto, co, gdzie chce ugrać mówiąc tak, a nie inaczej.

Lewacki TVN stosuje poprawność polityczną, jak zawsze. Pinochet był zły, bo to "zły dyktator" gówno wiedzą, a się wyrażają jak eksperci.

W ogóle jaki brak szacunku ze strony "prowadzących" do gościa zwracają się na per Ty ...
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Z tym pinozetem, to tak jakby polska partia(prawdziwa patriotyczna) wybiła Hitlera, Stalina, a za 100 lat w tvnie by płakali, bo ich zabili...
Mój drogi Tranzystorze,
śmierdzisz lewakiem!
Ponadprzeciętny Intelektualista
śmierdzisz lewakiem!
Ponadprzeciętny Intelektualista

Mądrze prawi i za Cejrowskiego, mimo, że sam w siły wyższe nie wierzę, piwo w ciemno. Można się śmiać z jego chęci silniejszego wprowadzania kościół w państwo ale może wtedy nie mielibyśmy dzisiaj faceta w kieckach każącego nazywać się kobietą w sejmie, różowego Dnia Flagi i pedalstwa rozprzestrzeniającego się dookoła. Wtedy powód do narzekania mieliby nastoletni ateiści na forach i byłby spokój.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie