👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Możecie mi wytłumaczyć jak osoba wierząca, która deklaruje się jako naśladowca Chrystusa, może wychwalać człowieka, dla którego normalnym było mordowanie przeciwników politycznych?

Dziwi mnie to,że jeszcze tej grubej raszpli nie kazali schudnąć w tej telewizji....
Jak widzę to tłuste babsko i tego kolesia to jestem osłabiony. Wgle yebac TVN
sam jeden mądrzejszy jest cały nasz rząd! ludzie widzicie to??
potrafi wypowiedzieć się w każdej kwestii a te tevauenowskie pajace nie wiedzą co mają powiedzieć to jada po nim..
Pinochet wymordował przeciwników politycznych. Źle? A co wy nie chcieli byście żeby komuchów które przez tyle lat rozpieprzały nasz kraj, wcześniej ktoś wyłączył?
potrafi wypowiedzieć się w każdej kwestii a te tevauenowskie pajace nie wiedzą co mają powiedzieć to jada po nim..

Pinochet wymordował przeciwników politycznych. Źle? A co wy nie chcieli byście żeby komuchów które przez tyle lat rozpieprzały nasz kraj, wcześniej ktoś wyłączył?

@~rrdzony od kiedy Czerwoni są opozycją polityczną to zwykłe ścierwa ,które zajebią cię przy pierwszej lepszej okazji , i jeszcze będą ci wmawiać że to dla twojego dobra
Jakoś nie przeszkadza wam (bo mi tak) to że Barroso wielbi Mao Ze Donga co ?
Ten to już jest dobry bo w imię dobrobytu i socjalistycznego raju wymordował 70mln ludzi he ?
Jakoś nie przeszkadza wam (bo mi tak) to że Barroso wielbi Mao Ze Donga co ?
Ten to już jest dobry bo w imię dobrobytu i socjalistycznego raju wymordował 70mln ludzi he ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie