Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Niedawno był filmik z panem Wojciechem, który masakruje frytkę, więc przypomniałem sobie inną, niemniej wesołe rzeczy Kawałki z jego starego programu.

Pedały

Feministki

"ja proponuję, żeby zalegalizować również kradzieże, to też będziemy mieli mniej przestępców"

Gadajcie co chcecie, że katol, że konserwatysta, ale potrafi obrazić każdego słowami, których nie zrozumie.
Poza tym jego książki to mistrzostwo. Opowiadają o indianach z Ameryki Środkowej (czyli temat, który mnie gówno obchodzi), a zaczytałem się i w jeden dzień połknąłem całą po przeczytaniu oczywiście.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-01, 10:55 27
szanuje goscia za to, ze tyle lat juz funkcjonuje w mediach i nikomu w dupe nie wlazi, nie pucuje sie lewackiej elycie yntelektualnej.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 12:08
Buty niech se kupi, bo jebie ...
Zgłoś
grotik 2010-03-01, 12:25 8
@ up ohh miszczu... jesteś taki zabawny...
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 12:36
wiem, dziękuję
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 12:44 3
nie szanuje goscia za to, ze tyle lat juz funkcjonuje w mediach i pucuje sie prawackiej elycie yntelektualnej.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 12:51
to katol
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 12:55
... i konserwa!
Zgłoś
Napalm 2010-03-01, 12:57 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
alien111 2010-03-01, 13:03
Co Wy narzekacie, przecież to jest przezabawny człowiek
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 13:19
Przezabawny? No ale o gustach się nie dyskutuje.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 13:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 13:32
Unabomber rządzi!
Zgłoś
Napalm 2010-03-01, 13:46
experto24, popisałeś sie umiejętnością czytania ze zrozumieniem... w swoim poście nie odniosłem się negatywnie do katolików, czy tez idei religii katolickiej/chescijanskiej.... niestety inteligenty "wsioku", w 2 czesci swojej wypowiedzi jedynie ukazałeś swą dojrzałość emocjonalną oraz nieobca Ci empatie
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-01, 13:47
Jak to ktos kiedys madrze powiedzial "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonan"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem