👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Właśnie odkryłem, że przez jego katolstwo obrzydła mi jego gęba i patrzy mi się na niego jak na wariata.

Libertinus napisał/a:
Bredzisław KomoRuski hehe dobre
piwko za Pana Cejrowskiego!
@up
He he, ale jesteś zabawny jak dowc🤬y z naszego dziennika. I ten przekreślony Palikot w awatarze. Szczyt humoru i zajebistości wśród internetowych faperów.

Ale to pokazuje, jak bardzo nasze państwo jest złodziejskie i ludzie nawet sobie z tego sprawy nie zdają, albo po prostu nie chcą zdawać. Cejrowski jako osoba, która mówi o naszym kraju podoba mnie się bardzo, z tego względu że bywał w 3/4 państw i dosyć dobrze poznał kulture i obyczaje danego kraju. Później porównuje nam, zwykłym wyjadaczom chleba jak wygląda życie....

Za bredzisława, za słowa o korwinie geniusz ale wariat, za słowa o służalczości rządu krata browara osobiście powinna być postawiona. Katol, ale ma coś w sobie takiego że zazwyczaj trafnie mówi o wielu rzeczach. Kocham jego myśli.

@wiesiors
Ci panowie na zdjęciu to uroda prawdziwych wolaków walczących o "normalność" z "dupokracją" i "redżymem Tóska".
Skąd się bierze nietolerancja tolerancyjnych? Zajżyj w słusznie założony przez administrację zbiorczy "Polityka i religia". Ponoć to ciapasy, lewusy i pedały są tak strasznie uciążliwe i nahalne. Chyba niekoniecznie...
Ci panowie na zdjęciu to uroda prawdziwych wolaków walczących o "normalność" z "dupokracją" i "redżymem Tóska".
Skąd się bierze nietolerancja tolerancyjnych? Zajżyj w słusznie założony przez administrację zbiorczy "Polityka i religia". Ponoć to ciapasy, lewusy i pedały są tak strasznie uciążliwe i nahalne. Chyba niekoniecznie...

te cejrowski takiss cwany tylko czemu nie krecisz program do bbcc a naszej publicznej w dupee wlazisz zeby cie puszcaliii kozakuu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie