👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pavel666 napisał/a:
ach te złe lewactwo znów wyglada zza rogu musi ci być przykro![]()
nie nie jest. Bo i prawica i lewica w Polsce jest na równi żałosna. Nie wspieram już myślą i czynem nikogo, bo to bezsensu. Jedyna różnica to taka, że prawica ma przynajmniej jeszcze coś mądrego do powiedzenia (nie mówię o skrajnej prawicy), natomiast lewica w Polsce to kwintesencja upadku cywilizacji i zbiór po prostu wypranych z indywidualnego myślenia jednostek.

Miło się go słucha, nie to co te pierdoły z sejmu, tylko o związkach partnerskich a gospodarka w ruinie.

Ciekawostka - pierwszy człon nazwiska jest herbem, więc jest nieodmienny. Jaki nazi-filolog podaję paradygmat odmiany:
M. Korwin-Mikke
D. Korwin-Mikkego
C. Korwin-Mikkemu
B. Korwin-Mikkego
N. Korwin-Mikkem
Ms. Korwin-Mikkem
M. Korwin-Mikke
D. Korwin-Mikkego
C. Korwin-Mikkemu
B. Korwin-Mikkego
N. Korwin-Mikkem
Ms. Korwin-Mikkem

Z jednej strony większość wypowiedzi Cejrowskiego jest tak zaściankowa i przepełniona fanatyzmem i krzywymi wizjami, że mam ochotę wysłać go do tej Ameryki bez możliwości powrotu i wypowiadania się publicznie... ale wtedy zaskakuje i mówi coś z czym się zgadzam o.O
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie