a c🤬j wam w dupe -.-
podpis użytkownika
[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]

Piwo za filmik.
Nie ma drugiej osoby która budzi we mnie taką agresję jak ten cwaniaczek z ADHD. Wyprułbym mu flaki nie patrząc na to, że jest ode mnie przynajmniej dwa razy mniejszy. I nie mówię tu o jego poglądach, bo każdy może p🤬lić głupoty ale o sposób zachowania i jakiś taki lisi, wredny ryj.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony DachowcówHiros jebnij sie w glowe!! z takimi politykami to bysmy k🤬a mieli dopiero wesolo!!
podpis użytkownika
żyj i daj rzyć

podpis użytkownika

Walnął prosto z mostu. Tyle lat Polska i nie tylko Polska musiała się użerać z tymi bydlakami, nigdy nas za żadne ze swoich zbrodni nie przepraszali. Z nimi to tylko można się wódki napić, nic więcej.
No dobrze, ale co polityka ma do literatury. A z jego wypowiedzi na temat Rosji wnioskuję, że każdy rosjanin jakiego spotkamy zap🤬li nam część kraju. Co ma k🤬a zwykły obywatel do władcy najwiekszego panstwa swiata ogarnietego rzadza wladzy. Można nie lubić głównych postaci historycznych lub wspolczesnych, ale nie calego narodu.
Ja p🤬le ile tu komentarzy zj🤬ego lewactwa. P🤬lcie się z Putinem p🤬lone lewackie k🤬y.
Piwo za filmik.
Nie zauważyłem żadnego słowa chwały na temat Putina. Czyli co nie można skrytykować mało inteligentnej wypowiedzi na modłę religii katolickiej bo jest się lewacką k🤬ą? Nie lubię religijnego fanatyzmu i zachowania prawie dorównującemu islamowi swoją hermetycznością i ograniczeniem, to ciągne lache Putinowi? Po co mi ta skuwka od długopisu skoro nie umiem pływać?

podpis użytkownika
nie chce mi się nic wymyślać
Ale ja gardzę tym śmieciem. Nie ma w nim nic tolerancji, miłości do bliźniego tylko sama nienawiść i zakłamanie. Poza tym rozp🤬ala mnie to, że niemal wszędzie występuje w tej samej koszuli. Jest tak ograniczony, że nawet nie dociera do niego, że mógł sobie kupić coś ładniejszego i wyglądałby trochę lepiej a nie jak szmatławiec.
PS. Wpiszcie sobie w google "cejrowski kłamie"
w którymś odcinku "Boso przez świat" zamówił bodajże 10 takich samych koszul to teraz k🤬a nosi