Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Voltron 2012-03-23, 19:59
jeszcze jeden bedzie obrazal moja religie to wam wszystkim wp🤬le... katol to katol tamto
a c🤬j wam w dupe -.-

podpis użytkownika

[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Zgłoś
kietong 2012-03-23, 20:05
To nie jest materiał na polityka, tylko na p🤬lniętego radykała.
Zgłoś
typo 2012-03-23, 20:07
@upup: skoro macie tak ostro zj🤬ych przedstawicieli (a za takiego WC się uważa, podobnie jak księża r🤬ający dzieci, politycy okradający Polskę etc.), to się nie dziw.
Zgłoś
KelThuzzaR 2012-03-23, 20:08
Ok ma koleś rację ale nie w jednym Rosyjska fantastyka jest zajebista (Bułyczow, Łukjanienko itp. ) ! Więc niech nie p🤬li, że wszo po rewolucji to chłam
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-23, 20:08 2
Ja p🤬le ile tu komentarzy zj🤬ego lewactwa. P🤬lcie się z Putinem p🤬lone lewackie k🤬y.
Piwo za filmik.
Zgłoś
Radysh 2012-03-23, 20:08
Określenie Cejrowskiego nadętym bucem i hipokrytą to w jego wypadku nie jest zniesławienie. To szczera prawda.
Nie ma drugiej osoby która budzi we mnie taką agresję jak ten cwaniaczek z ADHD. Wyprułbym mu flaki nie patrząc na to, że jest ode mnie przynajmniej dwa razy mniejszy. I nie mówię tu o jego poglądach, bo każdy może p🤬lić głupoty ale o sposób zachowania i jakiś taki lisi, wredny ryj.

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
big.zbig 2012-03-23, 20:30 3
Czyli Bułhakowem, Nabokovem, Sołżenicynem gardzi??? i to w całej rozciągłosci!!!Co za katol p🤬lony. Jak ja tego goscia nie toleruje, zadufany w sobie, ksenofobiczny, ograniczony fanatyk!
Hiros jebnij sie w glowe!! z takimi politykami to bysmy k🤬a mieli dopiero wesolo!!

podpis użytkownika

żyj i daj rzyć
Zgłoś
gerwant 2012-03-23, 20:45 1
Walnął prosto z mostu. Tyle lat Polska i nie tylko Polska musiała się użerać z tymi bydlakami, nigdy nas za żadne ze swoich zbrodni nie przepraszali. Z nimi to tylko można się wódki napić, nic więcej.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-23, 20:50 1
a ja go tak uwielbiałem, tak w niego wierzyłem tak go podziwiłem za te podróże, za opowieści, za odwagę, za chęć życia i poznania "nowego" - a potem znalazłem jego wypowiedzi na inne tematy... i mnie krew nagła zalała.
Zgłoś
Keepo 2012-03-23, 20:58 1
Cejrowski jest katem i ma jaja. A kto tak nie twierdzi to śmierć frajerom i c🤬j ci w dupe komuchu !

podpis użytkownika

Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-23, 21:18 3
gerwant napisał/a:

Walnął prosto z mostu. Tyle lat Polska i nie tylko Polska musiała się użerać z tymi bydlakami, nigdy nas za żadne ze swoich zbrodni nie przepraszali. Z nimi to tylko można się wódki napić, nic więcej.

No dobrze, ale co polityka ma do literatury. A z jego wypowiedzi na temat Rosji wnioskuję, że każdy rosjanin jakiego spotkamy zap🤬li nam część kraju. Co ma k🤬a zwykły obywatel do władcy najwiekszego panstwa swiata ogarnietego rzadza wladzy. Można nie lubić głównych postaci historycznych lub wspolczesnych, ale nie calego narodu.

cieciu napisał/a:

Ja p🤬le ile tu komentarzy zj🤬ego lewactwa. P🤬lcie się z Putinem p🤬lone lewackie k🤬y.
Piwo za filmik.

Nie zauważyłem żadnego słowa chwały na temat Putina. Czyli co nie można skrytykować mało inteligentnej wypowiedzi na modłę religii katolickiej bo jest się lewacką k🤬ą? Nie lubię religijnego fanatyzmu i zachowania prawie dorównującemu islamowi swoją hermetycznością i ograniczeniem, to ciągne lache Putinowi? Po co mi ta skuwka od długopisu skoro nie umiem pływać?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-23, 21:45
Ciekawe co mu Bułhakow, albo Szołochow zrobił? O ile w kwestiach socjo-ekonomicznych często zgadzam się z Cejrowskim, to c🤬j mnie obchodzi jego zdanie na temat literatury rosyjskiej.
Zgłoś
lunio86 2012-03-23, 23:36 1
Wk🤬ia mnie jak jakies przypały probuja usprawiedlic albo zaprzeczyć rosyjskim mordom, od pierwszego rozbioru do 1989 roku Rosjanie ciemieżyli Polske i Polakow, ale co tam wazne ze sie po katoliku pojedzie.

podpis użytkownika

nie chce mi się nic wymyślać
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-24, 9:58
scotpila napisał/a:

Ale ja gardzę tym śmieciem. Nie ma w nim nic tolerancji, miłości do bliźniego tylko sama nienawiść i zakłamanie. Poza tym rozp🤬ala mnie to, że niemal wszędzie występuje w tej samej koszuli. Jest tak ograniczony, że nawet nie dociera do niego, że mógł sobie kupić coś ładniejszego i wyglądałby trochę lepiej a nie jak szmatławiec.
PS. Wpiszcie sobie w google "cejrowski kłamie"

w którymś odcinku "Boso przez świat" zamówił bodajże 10 takich samych koszul to teraz k🤬a nosi
Zgłoś
kuba9458 2012-03-24, 10:00
poglądy ma jak większość moherów a mimo to lubie goscia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie