Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-03-23, 13:50 224
To jest k🤬a materiał na polityka zero p🤬lenia, a o ruskich mówi całkowitą prawde

Polać mu!
Zgłoś
dr_dex 2012-03-23, 13:56 79
poj🤬y katol, który ma dodatkowo naj🤬e w głowie gówna pod sam beret

ps: wk🤬ia mnie jak jakiś jełop wypowiada się w moim imieniu "My Polacy..."

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-23, 13:59 27
Spotkaj ruska i go zap🤬l - idź się wyspowiadaj - bądź przykładnym katolikiem. K🤬a widzę w nim swoja nauczycielkę od biologi. J🤬a z 50 lat miała i mówiła, że w celibacie żyje. Też taka ach i och PiS srys, a naruskich nap🤬lała.
Zgłoś
Fazer6 2012-03-23, 14:00 27
ruskie to ja jedynie lubie pierogi wodke i ogladac ich wypadki
Zgłoś
Bzyk669 2012-03-23, 14:01 5
Wydaje mi się że więcej naszych dóbr kultury znajduje się od połowy XVIIw w Szwecji i też coś nie chcą ich oddać...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-23, 14:42 11
Ta k🤬a mordowali ojców i wujów. A Polacy to k🤬a nie mordowali Rosjan ?? A wielka Smuta to co k🤬a było pokojowe przejęcie dużego kawałka Rosji oraz demokratyczne próby włączenia Carskiej Rosji do Polski. P🤬lony katol bez k🤬a j🤬ych podstaw. Takich jak on powinno się k🤬a kastrować. Bo śmierć to dla nich nie kara ale j🤬e wybawienie.
Zgłoś
vass 2012-03-23, 14:45 40
Typowy katolik pełen miłości i wybaczenia. Katolicki sk🤬iel.
Zgłoś
lapsikoss 2012-03-23, 14:57 5
Zróbcie na niego zbiorczy, bo ileż można widzieć jego katolską gębę?
Zgłoś
Giorgio69 2012-03-23, 15:02 14
Cejrowski niby taki oblatany we wszystkim, a sprawy sobie nie zdaje z tego że całą nienawiść którą pałamy do ruskich i vice versa, została stworzona tam na górze, czyli w rządach, jak i w polskim tak i ruskim. Wiadomo przecież co się wyleje na górze to spływa na dół, a narody to łykają i mamy tego teraz konsekwencje. Przecież ruski to taki sam człowiek jak polak, Słowianin, mamy bardzo podobną mentalność, o wódce nie wspomnę
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-23, 15:03 9
Można k🤬a nie lubić róskich, szwabów, żółtków, czy tam ż🤬dów, komu tam kto pasuje. Sam k🤬a nie przepadam za szwabami, oraz japońcami, ale k🤬a nie uważam ich za jakichś podludzi, po prostu wg mnie mają naj🤬e w głowach. Ale żeby k🤬a jakiś podróżnik, wypowiadać się na temat obcego narodu, jakby to były jacyś nędzni podludzie, którzy nie są nawet warci uwagi. Przecież jakby jakiś dziennikarzyna z rosyji coś podobnego powiedział o Polsce, to zaraz tłum polskich katolofanatyków próbowała by go ukrzyżować. Rozumiem że ruskie wiele złego zrobili dla polski, ale k🤬a bez przesady. Już wole ruskich od fanatyków próbujących wszystkich przekonać siła do swojego pełnego miłości i szacunku dla bliźniego bożka.

ps. zróbcie w końcu jakiś zbiorczy na niego
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-23, 15:06 7
Wojtkowi zawsze piwo dam ;]
Zgłoś
bloodwar 2012-03-23, 15:26 14
P🤬lony hipokryta - niby taki przykładny katol tak bielutki że jeszcze innych szaraków poucza a nie wie, że nienawiść do gejów i "Ruskich" to tez grzech. Zresztą o czym k🤬a mówimy, ten p🤬lony katol innym włazi do łóżka, wypomina pedałkom 7 przykazanie a sam je łamie (ma drugą żonę)

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
karoldeicide 2012-03-23, 15:29 40
p🤬licie tam. wojtek swój chłop
Zgłoś
Avitus 2012-03-23, 18:00 13
Nie lubię jego fanatyzmu religijnego ale poza tym ma łeb na karku i przyjemnie się go słucha.

podpis użytkownika

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie